Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Házimozi belépő szinten
- Epson nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinkaa
csendes tag
válasz
silentkiller
üzenetére
az üzemidővel én maximálisan meg vagyok elégedve, 2 hónapja van meg, vegyes felhasználással.
bő 5 napot ki lehet vele bekkelni, alacsony-közepes (váltogatva) fényerőn, néha-néha rövid idejű wifizéssel, játék nélkül, dokumentumolvasással, de egy nap max egy combos játékkal. szóval én az átlag 3,5-4 napot lőném be közepes fényerő, gyakori wifivel, úgy ha néha néha játszol is. szubjektív ez kinek mennyire felel meg, természetesen. nyilván a kijelzője nem a legjobb, de ahogy írtad ha hétköznapi felhasználás a cél, oda tökéletes, napon közepes fényerőn már olvasható.
összeszerelésről annyit, hogy kicsit "megtekergettem" nem volt recsegés/ropogás. úgy hogy ezen a téren sincs panasz.
nekem is a 4G verzió van meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest