- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
McPie
tag
Köszi. Nem kevés izgalmak után de sikerült manuálisan frissíteni.
1, firmware felmásolva a gyökérkönyvtárba
2, usb kábel eltávolítva, tablet egyből jelzi, hogy van frissítés
3, kicsomagolja-updateli
4, reboot és homokóra.... (izgalom a tetőfokán)
5, optimizing apps
6, műűűködiiiik!Megjegyzem az OTA frissítés 36 MB-ot írt ki méretre, a manuális frissítésre letöltött firmware viszont 811 MB (zippelve)
-
Raruh
tag
Üdv!
[Itt] az általam írt szösszenet a telepítés menetéről! Szintén me176cx Edigitalos vásárlás volt, 2 frissítéssel be is fürödtem, ennél már okosabban csináltam, és manuálban frissítettem.
[Innen] kell leszedned a firmware-t, figyelj az SKU-ra, valószínűle neked is WW kell, de a dobozon az OS után fel is van tüntetve (Pl.: Android WW)
Valamint azt is figyeld, hogy neked mivel 4.x van, így KK to L verziót kell nézned. Én a .33-as végűt telepítettem, majd azt már OTA-n keresztül gond nélkül tudtam frissíteni tegnap, a napokban megjelent .36-os firmware-ra.Sok sikert!
-
madmike
őstag
-
bulbaa
tag
Nekem is Edigitalos van és úgy tudtam frissíteni hogy a gépen belüli lehetőséget elutasítottam és az Asus weboldaláról letöltöttem a csomagot és usb-n átmásoltam, aztán install. Ha neked esetleg nem jönne be akkor gariztatás....Asusnál elég flottul megy és ahogy újabban olvastam ott helyben lollipopot raknak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kedvező árú táblagépet teszteltünk le, amely 64 bites Intel rendszerchippel kíván az alsó-középkategóriának odapirítani.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest