- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- ISO elrendezésű Keychron klaviatúrák numerikus paddal
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
No, lemértem AIDA64-gyel, a max. hőfokok a következők voltak 16 perc után.
BFBC2, MB/CPU : 71/65
Rendszer stabilitásteszt, MB/CPU : 71/66Nem tudom, hogy mennyire valósak ezek a szoftveres értékek, de nekem megnyugtatóan alacsonyak. Remélem.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
Sajnos nincs ilyen a közelemben, pedig az lenne az igazi.
Bár ahogy nézem, 5k alatt már lehet kapni, csak fogyimérő is kellene mellé, meg aksitöltő, aksival... szóval nem áll előkelő helyen a bevásárlólistámon..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
"Ez a hőmérséklet, mint mondtam csak extrém tesztelés idején volt tapasztalható (direkt szélsőséges példának akartam hozni a 85 fokot). DE például BF4 alatt 40-45 fok volt a VRM. Amikor pedig meg lett a külön VGA, akkor nagyjából a 35-40 fokos érték állandósult, ami ITX méretben szerintem nagyon jó, és semmi más sem lépte át a 60 fokot a házon belül, mint ahogy már írtam."
40 fok már más, az tényleg elég jó!
Este én is lemérem AIDA64-gyel, és BFBC2-vel, majd leírom az értékeket."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
-
félisten
Hmm, érdekes elrendezés... a procit közrefogja...
- felülről a kiegészítő áramkör;
- előröl a memóriamodulok, lehetőleg magas hűtőbordával;
- alulról a PCIE-kártya;
- hátulról meg a ház lemeze.Így aztán faszán ki lehet fújni a meleg levegőt a CPU közvetlen környezetéből...
Sosem értettem, hogy gamer teljesítményhez miért nem felel meg a microATX.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO 64Gb
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 8GB DDR4 2400MHz CL15 és DDR4 2666MHz CL16 RAM memória modulok
- Hibátlan - ASROCK B450 Pro4 AM4 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest