Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ravensky13

tag

Sziasztok, szeretném megoszatni veletek a saját sikersztorimat, valamint valaki kérdezett az aimesh-ről ac68u-ra való flashelés után.
    Egy ac66u b1- mellé szerettem volna beüzemelni az 56u-t, de az aimesh csábított arra, hogy bevállaljam hogy 68u-t csináljak belőle. Régebben linkelt leírás alapján jártam el, be is indult, sikerült kábelen keresztünl az aimesh-t bekapcsolni rajta. Itt kezdett nyafogni a 66ub1 hogy nem elég friss a FW az egyik node-on (leírásban található régi FW nem támogatja az ethernet backhault). Hogy ezt orvosoljam, webuin rákerestem a FW frissítésre, valamiért ez nem jött össze, viszont asus.com -> support részlegről lejött a legfrissebb 68U FW, betallóztam neki, befrissült, és így most egy up to date aimesh háló tulajdonosa vagyok :)
    Viszont volna egy furcsa jelenség amire nem tudok magyarázatot, vagy csak én nem figyeltem oda eddig rendesen. Eddig a router csak a 36,40 körüli wifi csatornákat tudta 5GHz-en. Most viszont aimeshen keresztül átvette a 66uB1 wifi konfigurációt, és 100as csatornán sugározza az 5gigás wifit. Ezt a router eddig is tudta, csak nekem volt rossz valami régiós beállítás? Vagy a hardver tudta eddig is csak a FW limitálta, vagy csak most simán benézek valamit :D
    Remélem segítettem valakinek a hosszú posztommal :)

Új hozzászólás Aktív témák