- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
ASUS RT-AC56U (802.11ac kétsávos Wireless-AC1200 Gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
Hat hetvegen megprobaltam a merlin FWt. Megorultem mikor lattam a UI-t sok dolgot tud amire igenyt tartanek. de a DM miutan elindult osszefosta magat. de nem is lehetett onnantol az admin feluletet elerni csak LAN rol. ezt sikerult 3x repodukalni 1 ora alatt. ugyhogy vissza a gyari FW, DM nem upgrade elve es megy csodalatosan ahogy eddig.
Ugyhogy oro bodotta! -
OldAkita
aktív tag
Azt csináltam hogy az usb 3.0-as wincsit, ami eddig tartalmazott egy ntfs és 3 true crypt-el titkosított partíciót, egybeformáztam és most már egyetlen ext4 partíció van rajta. Újratelepítettem rá a download master-t és időmből arra futotta most hogy 2 torrentet rátettem hagy seed-elje. Csinálja szépen! Este ha hazajövök kiderül mi van.
-
OldAkita
aktív tag
Torrent nekem se megy. Nekem első perctől a legújabb FW van fent és eleinte minden gond nélkül ment vele a torrent. Aztán egyre sűrűbben kezdett megfagyni, webes felületet nem értem el, torrent leállt. Ilyenkor kikapcsoltam majd be és egy darabig jó volt. Hétvégén már többet volt kikapcsolva mint be
Hozzáteszem, vagy 15 torrent lett letöltve és van egy gyanúm hogy a gyári FW download mastere nem tud jól kezelni ennyi torrentet. Talán a N56-N65 topicban olvastam hogy a gyári FW torrent kliense 5 torrentet tud kezelni. Elképzelhető hogy ez se tud többet, azért fagyogat. Ma reggel a család már besokalt hogy állandóan ki-be kapcsolgatom a routert, úgyhogy lehúztam ról az usb 3.0-ás wincsit. Most persze kifogástalanul megy, csakhogy torrentezésre vettem
. Elképzelhető hogy ha végre elérhetővé válik az AC56U-ra is a Tomato, akkor javulás lesz.
-
hunluigi
senior tag
A februári firmware frissítést rátoltad már? Nekem ugyan felismerte a külső winyót, de az USB3 porton majdhogy nem teljesen használhatatlan volt a frissítés előtt, de az USB2 porton is rendszeresen leesett a hálózatról. (verbatim USB3 ház és samsung 1T kombó) A frissítés óta minden ok vele, pedig már azon filóztam viszem vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mutatós, IEEE 802.11ac-s Wi-Fi szabványt támogató, kétsávos, gigabites, USB 3.0 csatlakozós útválasztót mutatunk be.
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó: Macbook Air 15" M3 - 8/256 GB
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest