Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
ASUS RT-AC56U (802.11ac kétsávos Wireless-AC1200 Gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Sziasztok!
Elég rég frissítettem a router firmware-ét, talán időszerű lenne. Sok gondom nincs vele, leszámítva, hogy pár havonta behülyül, a laptop eldobálja a hálózatot 5Ghz-en, győzök hozzá újra csatlakozni. Újraindítás többnyire segít, bár akkor meg az rtorrent elég nehezen szedi össze magát.
Mindegy a kérdés:
Ha frissítem a firmware-t, akkor teljesen nulláról újra kell tennem az rTorrent-RuTorrent kettőst?
Oké a vinyón megmarad minden (rtorrent, stb..), csak a routerre kell újra felkerülnie a scripteknek, meg... meg nem tudom.Szóval az egészet nem kell, de mi az, amit szükséges?
Érdemes-e lecserélnem fent említett hiba miatt, vagy annak nincs hozzá köze? -
tomibro
tag
válasz
Gubek-Einste #4198 üzenetére
Jaj hat tényleg!! Viszont itt van auto meg letiltás és az auto-n van, mellette meg írja hogy a ctf engedélyezve van!
Viszont mire jó jumbo frame mert az tiltva van és azt sosem értettem?
-
válasz
Intruder2k5 #4197 üzenetére
Így van, ott lehet állítani a CTF-t.
-
-
Buvana
aktív tag
Én most nyugdíjaztam egy 2TB-os WD nas winyót. 6 évig pörgött 24/7-ben. Több programmal átvizsgáltam, de nem talált hibát, vagy gyengeséget. Magam sem értem. Viszont az ördög nem alszik, és másikat tettem helyette. Alternatív fw-ben van olyan opció hogy ha nincs szükség a hdd-re, akkor leállítja. Én nem használtam idáig.
-
Risard
aktív tag
Egy gyors kérdés ha rá van kötve egy vinyó a routerre akkor az magától leállítja a router? Mert csak néha néznék filmeket róla s nem akarom hogy állíndóan menjen a vinyó
-
Buvana
aktív tag
Hoppá! Beletettem egy dupla rack-be két winyót, és mind a kettőt látja. Úgy emlékszem régen próbáltam ezt, de csak az egyiket látta. Lehet hogy amiatt, hogy az régebbi fw volt. Vagy az n66u. De csak az egyiket tudom vele felcsatoltatni /opt nak meg /nas nak, a másodikra nincs hatással az uuid alapú mountolás.
-
Buvana
aktív tag
Sziasztok!
Visszaálltam tomato-ra. N66u-n mindig az volt, most az ac56u-n hgg után visszakerült a tomato.Entware telepítve, rtorrent-tel.
Miért van az, hogy egy router újraindítás után random nem fut le az
/opt/etc/init.d/rc.unslung start
? A run after mounting mezőben van megadva természetesen.Kézileg indítva terminálból indul rendesen, de 3 újraindításból 1x a rendszer felállása után nem fut!
-
tomibro
tag
válasz
Intruder2k5 #4185 üzenetére
Hat igen eleg silany de a speedtesznel nagy nehezen 500megabitet kinyogi egyenlore! A kerdesem az lenne hogy ezt a hardveres nat ki be kapcsolat hol talalom? Mert igy konkretan most nem emlekszem hogy ez az opcio szemet szurt volna!
-
-
válasz
tomibro #4183 üzenetére
Még ha csak egy mag is fut, akkor is kevés ez az eredmény, sőt, ha nem aktív a HW NAT, akkor is. Az RT-N18U közel azonos hardverrel rendelkezik, de csak 1 magos 800MHz-es ARM SoC van benne, és az nagyságrendileg 2-300Mbps-re képes hardveres NAT támogatás nélkül, de bekapcsolt HW NAT-tal nem gond neki az 1000-es DIGI net sem. Én is javaslom, hogy próbáld meg a hard reset-et, ha az nem segít, akkor pedig cserélj fw-t.
Én is egy ASUS RT-N18U routert használok Tomato fw-vel, a DIGI-s Huawei EchoLife HG8121H ONT mögött, és a gyenge láncszem a laptopom, ami miatt "csak" 800Mbps-t tudok kihasználni egy kliensen.
-
tomibro
tag
válasz
Tamarel #4182 üzenetére
Az a helyzet hogy ugyanaz megy ami mindig is ment, egy adatforgalom figyeles megy es kb ennyi! A vicc hogy feltoltesnel mikor 100megabit korul szaladgal mar akkor is siman kimegy 60-70÷ ra a procihasznalat!
Nalad skalazodik hogy 2 mag van benne, mert en utoljara talan akkor lattam mind a kettot mozogni mikor megvettem xdd
-
Tamarel
senior tag
válasz
tomibro #4181 üzenetére
Merlin pedig jó a magok terhelésének elosztásában.
Ha ki vannak kapcsolva a felesleges dolgok (összes AI xy (trend micro), wan statisztika / naplózás, varázs-qos) és nem jó, akkor nézd meg gyári visszaállítás után is. Ha úgyse akkor régebbi firmware.Nálam csak AP módban megy, úgy nincs benne semmilyen funkció ami beakadjon.
-
tomibro
tag
Nem közben mérek speedtestet ennyire nem vagyok buta
egyszerűen a kliensben nézem a sebességet és ammi régebben 57mb/s is volt elég gyakran de 53 fixen az most már csak 30 ha nagyon jó akkor 37 és tuti nem szolgáltató hiba mert közben látom hogy a router ki van akadva 100% cpu használattal!
Természetesen nem a router tölt (szerintem ennyit messze nem is tudna), hanem egy komoly kis szerverecske döcög a router mögött szóval nem is a pc a hibás!
-
odipapa
senior tag
Üdv.
Megosztanék veletek néhány infót hátha hasznos lehet másnak is.
Problémáim voltak a vassal így a totális vissza az alapokhoz (gyári fw, merevlemez formázás) mellett döntöttem.
A lényeg, hogy már azt gondoltam hogy tégla lett a routerből. Mindent végig csináltam az itt leírtakból többször is. Nem ment fel semmilyen fw, a router nem működött.
Ahogyan sikerült:PC beállítás:
IP address: 192.168.1.2
Subnet mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.1.1ASUS Restoration Tool
Firmware version 3.0.0.4.376.1665 (ez a jelenleg legrégebbi ami letölthető az ASUS oldaláról)
Ez után ment a 3.0.0.4.376.3754, majd a HGG. Hasít is, minden happy.Egyetlen problémám van. Távoli elérés. Igaz a DM-et elérem mobil alkalmazás segítségével, de ha egy böngészőbe írom be a címet, hogy elérjem a router beállításait akkor szépen be is jön az oldal ahol kéri a jelszót/felhasználónevet, el is fogadja, de nem töltődik be a felület.
Ezzel kapcsolatban ötlet? -
tomibro
tag
Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni, a douteren azt veszem eszre hogy egyre gynegebben teljesit nagyobb terheles alatt, es kerdesem az lenne hogy ez masnal is jelentkezik-e? A legujabb merlin fw van fent speedtest okes az mukodik 500/100as a netem egyenlore, de ez emelkedni fog es torrenten ha toltok le akkor ilyen 300 megabit korul tetozik a sebesseg es az egyik cpu mag az 100% ra felugrik a masik 0 korul docorog... A baj hogy annyira lefogja ilyenkor a rendszert hogy meg a ping is boseggel megnol.. Gondolkodom a hgg legujabbjan, hatha az jobb, valakinek tapasztalat azzal kapcsolatban? Regen nevetve megoldotta a kerdes a router de hamarosan gigabit lesz es felek meghal sot a torrentezes kozben mar most is vannak gondjaim! Valami mas fajta fw esetleg? Vagy valami beallitas lenne elallitodava aki miatt ennyire eszi a routert a toltogetes?
Koszi a valaszokat!
-
-
odipapa
senior tag
HGG-t használok. USB alkalmazás/Download Master telepítése közben azt dobja ki hogy: "A távoli szerver nem elérhető"
Mitől lehet? -
AMD_ok
őstag
válasz
Savageboy #4164 üzenetére
Igen, ott van mellette. Akkor itt valami bukta van, regebben jo volt, siman hozta, amit kell...lehet megprobalom vmelyik regebbi Fw-t visszapakolni, mert ez igy gazos...
Meg 1 proba volt: letiltottam a NAT-ot, restart speedtest: 35-40 mbit/s
Visszaallitottam a NAT-ot, restart speedtest: 275 mbit/s
Koszi
-
-
AMD_ok
őstag
válasz
Lackooo84 #4162 üzenetére
Marmint a gepemnel? Mert a 4159-ben leirtam, hogy atteve a bejovo kabelt direktbe a szgepbe, rogton megvan a max savszel, tehat a routernel van valami gubanc ebbol adodoan. Estleg meg kabelcseret megprobalok a gep es a router kozt, de nem hinnem, hogy ott van gond...
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok
Van egy ilyen routerem, es egy kis help kellene. Nem tudom mi allitodott el benne, de a DIGI-s 500/200-as netem letoltesi sebesseget lefelezi valamiert. olyan 250-270 mbitet merek allandoan, mig a gepbe direktbe kotve a kabelt, rogton 530 mbit korul ertek jon elo. Volt gyari beallitasok visszaallitasa is, de nem segitett. Tudja valaki, mit kell bogarasszak benne? Firmware legujabb: 3.0.0.4.380_7743
Koszi elore is
-
Risard
aktív tag
Sziasztok erősítsetek meg ha jól olvasgattam vissza a fórumot hogy a 4 terrás 3.5 es külső tápos vinyót is simán kezeli már a router?
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Ha access point-ként használom a vasat, akkor hogyan tudom távolról elérni a DM-et, illetve hogyan tudom igénybe venni a DDNS szolgáltatást?
Merlint használok. -
Laca0
addikt
Ezekkel én teljesen tisztában vagyok. Használom is, csak nem minden eszköznél állítottam be, nem láttam értelmét.
Az eszköznél beállított fixnek akkor lenne jelentősége, ha a router, a dhcp kiszolgáló vacakolna, vagy időszakos hálózati problémák lennének.
Hétvégén tesztelek. -
-
Laca0
addikt
válasz
Gubek-Einste #4151 üzenetére
Kábeles. Most adtam neki hozzárendelt ip-t. Bár ez azért nem teljesen ugyanaz, mint ha az eszközben van fixen beállítva az ip.
Majd hétvégén teszteltem. -
-
Laca0
addikt
Másnál nekem sem fordul elő, hogy lecsatlakozna. Igazából ilyenkor a hálózatról a tévé nem csatlakozik le, hanem a DLNA szerver tűnik csak el. Többnyire statikusan kapnak címet az eszközök. Mondjuk ez a tévé pont nem.
A router-en a legfrissebb Tomato van: Current Version: 1.28.0000 -140 K26ARM USB AIO-64K. De a pár verzióval korábbival is ezt csinálta. (más kérdés, hogy ezzel a verzióval többször előfordult, hogy elérhetetlen a router felülete. mivel ezt csak a vihar óta csinálja, rátoltam megint ezt a fw-t). A tévé is rendszeresen frissíti magát. -
blakey
titán
Kb. mindenhol keresd a hiba okát, használj fix IP-ket, legyenek jók a csatlakozások, a firmware-t is frissítsd ha van rá mód, vagy tegyél fel egy másikat. 26 eszköz csatlakozik a routeremhez, van kábel és wifi kapcsolat is, soha semelyik eszköz nem csatéakozik le, fix IP-t használok.
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Továbbra is előfordul, hogy ha az LG LM620S tévénken filmet nézünk a router-ről, gyakran megszakad a lejátszás: "az eszköz lecsatlakozott" hibával. Eddig a Media server démont indítottam újra, de rájöttem, elég a tévét ki-be kapcsolni és ismét látja.
Hol keressem szerintetek a problémát? A router hülyéskedne vagy a tévé kezdi megadni magát?
Esetleg a közbeiktatott 2 switch vagy a kábelezés okozná? -
golfvariant
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4145 üzenetére
Nem akkorák az elvárásaim, csak 25-30Mb/s sebességet szeretnék elérni
Ezen firmware vagy új erősebb router sem tudna segiteni? -
adorjant
őstag
Ha már torrent:
Tomato 140-es verziót használok,és a transmission letöltési sebessége nagyon ugrál. Felgyorsul-leáll-felgyorsul-leáll. Próbáltam hdd-re (hátha a cache segít kiküszöbölni,de nem),pendrivera letölteni, de nem jutottam előrébb. Előtte N18U routerem volt,azon is pont így viselkedett, többet között azért is cseréltem erre az AC56U-ra,hogy normális legyen a letöltési sebesség PC nélkül ,de egyelőre egy helyben toporgok
Talán van valami beállítás,amiről eddig nem tudtam? -
válasz
golfvariant #4143 üzenetére
Ez nagyjából annyit jelent, amit magad is tapasztaltál, hogy egy-két szálon jóval nagyobb sebesség érhető el, mint sok szálon. Ezért van az, hogy speedtest-en tudod mérni az előfizetett sebességet, de torrenten nem. A wifi kapcsolat, adatátvitel sajnos sosem olyan tökéletes mint a kábeles ethernet alapú, és minél több a kapcsolat, annál több a hibalehetőség, és annál több hibajavító csomagra is van szükség, amik valójában nem adnak plusz sebességet, hiszen azok csak egy-egy crc hibás adatcsomag újraküldései.
A torrent kliensben a maximális kapcsolatszám értékkel lehet játszani esetleg, próbáld meg minél lejjebb venni, és megtalálni azt az értéket, amivel a legnagyobb sebességet tudod elérni. Ha már túl alacsony, akkor értelemszerűen ugyancsak nem lesz optimális a sebesség. Ha a kliensed kifogna 4-5 olyan peer-t amik optikán nagy sebességgel tudnak neked seed-elni, akkor jó eséllyel torrenten is nagyobb lenne a sebesség, mint ha 50 VDSL netestől töltenél, de hát ezt ugye nem tudod befolyásolni.
-
blakey
titán
válasz
golfvariant #4143 üzenetére
Kábellel megvan a 400Mbit/s feletti sebességed, wifin ez nem lesz meg, ha kell a sebesség akkor nincs más megoldás mint a kábel.
-
golfvariant
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4142 üzenetére
Ezt nem értem teljesen: "sok kapcsolat úgymond elviszi a hasznos sávszélt"
-
válasz
golfvariant #4140 üzenetére
Szerintem irreálisak az elvárásaid. A torrent eleve nem WiFi-re való, de ha már ott használod, ne lepődj meg rajta, hogy a sok kapcsolat úgymond "elviszi a hasznos sávszélt". Ha komoly sebességet akarsz, maradj a kábelnél.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
golfvariant #4140 üzenetére
Hát nekem DIGI 500 nettel 350-nél még soha nem ment feljebb még mérésnél, pedig 2x2 Azurewave kártyám van már. Letöltésnél 42MBps volt a max.
-
golfvariant
aktív tag
Speedtest és egyéb hasonló oldalakon UPC 500Mbit-es netemmel 400-440Mbit-et sikerül mérnem egy-egy mérés ideéig, ami szép és jó, de a valóságban mégsem sikerült elérnem ezt a sebességet...
Torrent esetében, hiába töltöm a legseedeltemm linux verziót, a töltés mindig visszaesik 16-23Mb/s tempóra, bármit csinálok. Az sem segít, ha pl böngészőből töltök mellé valamit, mert akkor a teljes letöltési sebesség (torrent+böngésző) sem haladja meg a 16-23Mb/s sebességet...Kábellel 45-52Mb/s-el tudok tölteni, de elég macerás mindig odahúzni a kanapéhoz a kábelt...
Még gyári firmware van rajta, lehet érdemes lenne átállnom valamelyik alternatív firmware-re?
-
Laca0
addikt
Kicsit megint OFF, mivel kontrétan egy másik router típusról van szó (N18U), de a kérdés ugyanúgy erre a vasra is vonatkozik.
Gyári szoftveren, 2 WAN esetén a terhelés elosztást választva van egy arányszám, amit be lehet állítani. 1-től 9-ig.
Az 1:1 arányszám és a 9:9 arányszám között van különbség? Tehát itt tényleg csak az arány a lényeges, vagy van külön jelentése a számoknak?
Ill. ezek a számok a kapcsolatok számát, azok arányát jelentik, vagy adatforgalom mennyiségre vonatkozik?
Az egyik kapcsolat egy instabil 15 megás telekom vonal, ami jó ha 5-7 megát tud. A másik pedig egy vodás mobil router. 40-100 megát szokott tudni produkálni. Tegnap viszont amikor összekötöttem a rendszert, a speedtest konstans 5-7 megát mutatott mindig, akárhogy is állítottam az arányszámokat. Akkor is ennyi volt, amikor a vodát tettem elsődleges portra. Igaz, hogy ekkor direktben a vodás router-re kapcsolódva is csak 5-7 megát mértem. Felirány viszont minden esetben 20 mega körül volt, tehát biztosan ment a voda rendesen. Ha a feltöltési sebesség jó, akkor nem lehetett gond a jelszinttel. -
Buvana
aktív tag
Segítsetek, hogy HGG esetén, de a gyáriban is gondolom ugyanígy van, hogyan lehet samba megosztást létrehozni, a HDD gyökerétől kezdődően, ne csak mappát lehessen! Ugyanez FTP szerverre is. Köszi
-
Laca0
addikt
válasz
Intruder2k5 #4134 üzenetére
Köszi a gyors reagálást!
Egy ismerősnek akartam spórolni egy kicsit, de a custom-öt másnál nem vállalom be. Marad akkor a 18U, az biztos megoldás, ott már a gyári is tudja. -
-
Laca0
addikt
OFF
Tudja valaki, hogy az RT-N14U menüjében lehet-e 2 vezetékes WAN-t állítani? Mert 3G usb van, de át lehet-e állítani az egyik switch portot a második WAN bemenetre?
Köszi! -
bcl
senior tag
válasz
Savageboy #4128 üzenetére
Köszi a linket!
Tegnap már nem böngészőből próbáltam, hanem az Asus tool-lal, ami voltaképpen egy gui egy tftp-klienshez (az általad küldött linken is írják).
Megpróbálom majd parancssorból is, hátha, de nem fűzök hozzá vérmes reményeket.
Gyanús, hogy valamelyik fw úgy partícionálta át a flash-t, hogy az esetleg nagyobb HGG image (bár nem tűnik annak a Merlinhez, vagy Asus gyárihoz képest), nem fér el arra a területre, ahova fel kellene tölteni + kicsomagolni.Böngészőből más a baj, azt már lejjebb írtam. Ahogy utána olvastam: az Asus tavaly bevezetett egy új fw-ellenőrző módszert, és abba futhattam bele. Mondjuk a Merlinnel nem, ez érdekes...
-
bcl
senior tag
Hirtelen nem tudom, kinek válaszoljak, szóval új hsz
Belenéztem Wireshark-kal a kommunikációba, megvan a hiba:
TFTP Error code 5
Error code: Disk full or allocation exceeded (3)
Error message: transfer cancelledOlyan 80% körül.
Mindezt a legújabb HGG-vel, most a legújabb Merlin van.
Walaki?
A JFFS partíciót leformáztam (de egyébként nem használtam), az NVRAM-ot még nem töröltem. Lehet, azt kellene?
-
bcl
senior tag
válasz
Savageboy #4121 üzenetére
A legújabbat, meg az előző stabil verziót.
A checksumot - amatőr módon... - elfelejtettem ellenőrizni, de mivel közben lejött 3 másik is, ami mind fel ia lent, nem hinném, hogy az a baj. Csak a hgg nem tetszett neki.
A felajánlást köszi
, de előbb majd megnézem, hogy ez-e a baj. Ha nem, akkor asszem azzal sem lesz jobb...
-
bcl
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4120 üzenetére
Mindkettő módon kipróbáltam.
A böngészővel az eredmény lejjebb látható, a mai nekifutás az Asus toollal volt.
-
blakey
titán
-
-
bcl
senior tag
válasz
Savageboy #4117 üzenetére
Hát, sajnos nem megy...
A router admin oldaláról feltöltve a lentebb már belinkelt hibát kapom.
Recovery módban pedig upload failed, vagy cancelled (elfelejtettem screenshotot készíteni, és most nem vagyok ott). Igazából teljesen végig sem megy a felöltés.
Kipróbáltam az eggyel ezelőtti fw-vel is, hátha.
Érdekes módon CSAK a HGG fw-vel van probléma. Olvastam az összefoglalóban, hogy a legvégén emlegetett régi fw-t feltéve menni fog.
Nem, sajnos úgy sem jó, kipróbáltam.Viszont gond nélkül felment a régi, az eredeti Merlin (a kettővel ezelőtti), meg most az új. A recovery toollal.
Szóval nem egészen értem...
Érdekes módon a beállításaim megmaradtak, annak ellenére, hogy oda-vissza pakolásztam a fw-ket (Asus, Merlin).
Viszont azt nem értem, hogy ha a recovery módban totál gyalu lenne (legalábbis azt gondoltam, úgy lesz), akkor ezek hogy maradtak meg.
Való igaz, alaphelyzetbe nem állítottam vissza semmit, de pont a gyalu miatt nem is gondolom, gondoltam, hogy kellene.Szóval most egyelőre itt tartok, az eredeti állapotot simán vissza tudtam állítani vagy 3 másik fw felrakása után, de a HGG nem ment fel.
Valakinek van valami ötlete?
-
bcl
senior tag
válasz
Savageboy #4117 üzenetére
Igen, köszönöm, azt olvastam!
Csak abban nem voltam 100%-ig biztos, hogy biztos nincs-e másik megoldás, hiszen a Merlin sem eredeti fw, és hogy pont az szóljon, hogy a nem eredeti fw-ket nem hagyja feltölteni, furcsa volt...
Ezért gondoltam, hogy megkérdezem, hogy biztos rendben van-e minden, ez így kell-e, hogy legyen.
Köszi a választ!
-
Mate
nagyúr
3.0.0.4.380.7743 firmware nálam nagyon nem vált be. 235/215-t tudott digi 1000-es nettel. Géppel jó volt, így visszatettem az egyel régebbit. Így 940/216-ot hozott. Nem tudom mit tudtak összehozni, ami így megfekteti a routert a legfrissebb firmware-el.
-
blakey
titán
-
Laca0
addikt
válasz
ArthurShelby #4103 üzenetére
Én tomato-val használom, tégla falak között egész jó. Nem panaszkodhatom.
-
blakey
titán
válasz
ArthurShelby #4103 üzenetére
HGG-vel nagyon erős a WIFI, a többivel csak úgy átlagos, na jó azért valamivel jobb.
-
ArthurShelby
addikt
Üdv!
Be tudnék szerezni egy ilyen routert most relatíve olcsón. Tudom, hogy tök jó erős router, de most a wifi teljesítményére lennék kíváncsi (mi a véleményetek). Volt már n56u-m, ami szintén belső antennás, és az nem volt vészes számomra.
Igazából tomato-val lenne használva kliens módban (a fő router, az ac87u egy szobával arrébb lenne, viszont falon keresztül kéne vennie a jelet). -
Misi_D
tag
A gyári visszaállítás nem segített, azt próbáltam már korábban is. Viszont nem az aktuális Merlin verziót használtam, találtam frisset, felhúztam ami végül megoldotta a problémát - két teszt áram le-fel után is szépen felállt. Lehet valóban volt valami gond a régi verzióval. Legalább ez már pipa...
Az viszont már az én baromságom, h miért az AC56U topicjába írtam, amikor nekem a 66-os van... -
blakey
titán
Nem hiszem, hogy a Merlin lenne a gond viszont itt is figyelni kell és pontosan követni az utasításokat ha frissítés után ajánlott a gyári visszaállítás akkor tapasztalatom szerint kötelező, nekem másmilyen gondok voltak HGG-vel és Merlinnel is ha nem eszközöltem egy gyári visszaállítást, perzse tesztelés miatt cselekedtem, tehát javasolt a gyári reset. Próbáld meg, esetleg egy másik verziót telepíts fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mutatós, IEEE 802.11ac-s Wi-Fi szabványt támogató, kétsávos, gigabites, USB 3.0 csatlakozós útválasztót mutatunk be.
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Dell Wyse 5470 notebook eladó - 14,1" FullHD, N4100 (4x2,4GHz), 8 GB DDR4, 256 GB NVME, 1,5 - 2 óra
- HP Laserjet 26A (CF226A) Gyári fekete lézer tonerkazetta
- Assassins creed shadows ps5
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- HP OMEN 32C Ívelt Gamer Monitor!32"/2560x1440/VA/165HZ/1ms/Freesync Premium-Gsync/400nit
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest