Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
NeoExDeath #72 üzenetére
OK, eltettem kedvencekbe a topicot, hogy lássam, ha szólsz
Várom...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #69 üzenetére
Igen, ez az "itt én már jártam" érzés. Ez pótolhatatlan. Amikor tudod mi lesz a sarkon túl. Ez... olyan... Desmond-os.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
NeoExDeath #66 üzenetére
Hidd el, volna. Ha AC köntösbe bújtatod, akkor szerintem szét is szed a nép... de egy sima úti beszámoló is népszerű szokott lenni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
NeoExDeath #64 üzenetére
Nincs kedved írni egy logout bejegyzést, fényképekkel, mindennel? Sokan szivesen olvasnák. Címlapra is kerülhetsz vele. Na? Na? Na?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
NeoExDeath #62 üzenetére
Utállak, tudod? Utállak!
(Privátban mesélhetnél a részletekről egyszer, hogy mentetek, hol szálltatok meg, etc. Én is mennék, jó lenne pár infó...)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
NeoExDeath #53 üzenetére
Én két éve jártam Velencében, és amikor a II-ben végre elértem a Szent Márk teret azt hittem leh*gyozom a bokám. Szó szerint két napig csak mászkáltam és nézelődtem, nem foglalkoztam én semmivel, csak vigyorogtam, hogy úristen, ilyen nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Több magazin találgat az Assassin's Creeed 3 kapcsán, mi pedig megosztjuk azokat veletek...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest