Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamakaze
csendes tag
Igen XP párti vagyok. A sata kártya azért kell, mert (több éves tapasztalat!) ha a merevlemez vezérlő ugyanaz akkor az xp bármilyen alaplapon feláll gond nélkül (ez az oprendszerem van már 6 éve a merevlemezen, és vagy 8 alaplap volt már alatta, mindíg gond nélkül felállt, és persze más gépeknél is bevállt).
A lényeg, hogy a legtöbb Brazos mini ITX alaplapokon már pci-e van, Asusban találtam, amin van pci is, de sajna az nem mini ITX, Jetway-ben találtam olyat amin pci van, de sajnos az meg nem passzív hűtésű....böngészem a netet tovább, igazából c-50 processzor is bőven elég lenne az utánaolvasások szerint, de olyan lapot nem találtam eddig ami AMD mini-ITX, passzív hűtésű, és 1 db pci van rajta, nameg persze full hd-hoz kimenet. -
mamakaze
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Most jutottam odáig, hogy HTPC-t szeretnék (pontosabban az eddig bizonyos szerver funkciókat ellátó P3gépemet szeretném felfejleszteni, hogy HTPC funkciókat is ellásson).
Az alacsony fogyasztás, a full HD, és a mini ITX az alap, de van 2 problémám. Az egyik, hogy a P3-ban levő 1 TB-os merevlemezem, egy pci sata kártyán van, amit mindenképp bele akarok rakni a következő lapba is (és nem csak azért, mert nem akarok új rendszert pakolni), a másik pedig, hogy a P3 fax szerverként is üzemel, tehát fax modem is kell hozzá (gondolom usb-s lesz).
AMD-t jobban szeretnék.Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Le Mans Ultimate
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest