Hirdetés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamakaze
csendes tag
Igen XP párti vagyok. A sata kártya azért kell, mert (több éves tapasztalat!) ha a merevlemez vezérlő ugyanaz akkor az xp bármilyen alaplapon feláll gond nélkül (ez az oprendszerem van már 6 éve a merevlemezen, és vagy 8 alaplap volt már alatta, mindíg gond nélkül felállt, és persze más gépeknél is bevállt).
A lényeg, hogy a legtöbb Brazos mini ITX alaplapokon már pci-e van, Asusban találtam, amin van pci is, de sajna az nem mini ITX, Jetway-ben találtam olyat amin pci van, de sajnos az meg nem passzív hűtésű....böngészem a netet tovább, igazából c-50 processzor is bőven elég lenne az utánaolvasások szerint, de olyan lapot nem találtam eddig ami AMD mini-ITX, passzív hűtésű, és 1 db pci van rajta, nameg persze full hd-hoz kimenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi