Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
A gamer + mITX még ritkább eset. Gondold azért végig, neked hiába van, hány embernek van épp erre szüksége (ami amúgy kicsit megerőszakolása az mITX-nek) és hánynak egy netezős/office gépre, amire még az mITX is nagy.
Több nagyságrendi a különbség, biztos vagyok benne.Ahogy a 6 USB-s igény is igen ritka.
-
sb
veterán
Mire használsz 6 usb-t?
Ennek tényleg lesz piacai, kb. 3 nagyságrenddel nagyobb mint amire te használod.Bár ezt látatlanban mondom mert nem tudom mire használod a gépet, de bővítőkártyákra, féltucat usb-kre, komolyabb hangkimenetekre meg 4-5 HDD-re csak elenyésző kisebbségnek van szüksége.
Nekem is van egyikre-másikra, de ettől el tudok vonatkoztatni. -
sb
veterán
Erre neked és nekem van szükségünk. Mármint HDD-kre és NAS funkciókra.
Kártyára már kb nekünk sincs. Vagy nem tudom te mikor tettél be utoljára bővítőkártyát a gépbe de én elég régen.
A lényeg pedig, hogy 99.9%-nak egyikre sincs szüksége. 1db SSD-s rendszer amin fut a böngésző/office. Erre meg épp ez való, nagyon helyes, hogy mennek le méretben.(Azt csak halkan jegyzem meg, hogy ha kisebb a lap, ram, minden akkor HDD-nek is több hely marad. Én pl. most is egy ATX tápos, 1 HDD-s házba toltam be 3x3.5"-t a táp és egyebek helyére.)
szerk: Meg pl. DDR3-ból aprón olcsóbb a SO-DIMM mint a normál.
Új hozzászólás Aktív témák
ph 5 x 5 hüvelyk méretbe zsúfolt teljesítmény és a minialaplap köré épített, NUC-okat is megszorongató terjedelmű gépház jellemzi az első STX platformot.
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest