Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Remélem tényleg jó lesz ,az első valóban jó.És ez a Gotham Cytis dolog is érdekes lehet , szerintem nem lesz csalódás a második rész sem.
-
wolfman
veterán
Nekem az az érdekes, hogy Arkham Asylum a címe miközben Gotham városában fog játszódni. Akkor már minek oda az AA név? Nyílván valami kapcsolatának kell legyen továbbra is a z őrültekházával, vagy akkor legyen más.
Egyébként várós, csak legyen benne több fordulat, mert elég lineáris volt a sztori.
-
volvoguy
addikt
Én azt tartom valószínűnek, főleg az omladozó Batman logóból, hogy ebben a részben bat hátrányban lesz majd, vagy lesz vmi, ami miatt sokkal nehezebb dolga lesz, talán elveszik a kütyüjeit, talán Joker csapdát állít neki és ki kell majd menekülnie, mindenesetre én úgy érzem, hogy most Batman lesz az, aki átfog élni pár kellemetlen percet és lesz jó pár megpróbáltatása
-
- = Zk = -
félisten
remélem a fizikszet kihagyják belőle....
kiváltképp, mert ati kártyám van....egyébiránt én magam is a várakozók közé tartozom
-
pityeszka
őstag
Mekkora kattant arc ez a Joker.
Amúgy várós gém nagyon. -
törölt tag
az első nagyon jó volt... hogy e milyen lesz, meglátjuk!
-
Gabr
tag
Mark Hamill a legjobb Joker!
-
Az első az fantasztikus volt nekik. Remélem megkapjuk Gotham várost és kötetlenül repkedhetünk benne...
-
julius666
addikt
Most komolyan az a hír, hogy majd lesz hír?
Az első rész kiváló volt (kedvenceim közé került már a demó után!), de remélem nem ugyanazt akarják egy-az-egyben elsütni még egyszer, mert az úgy nem működne.
Én Joker helyett más főgonoszt választottam volna (választanék?).
-
bpx
őstag
első rész tényleg jó volt
de másodszor már nem tartom valószínűnek, hogy sikerül ugyanazt elsütni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest