- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Remélem tényleg jó lesz ,az első valóban jó.És ez a Gotham Cytis dolog is érdekes lehet , szerintem nem lesz csalódás a második rész sem.
-
wolfman
veterán
Nekem az az érdekes, hogy Arkham Asylum a címe miközben Gotham városában fog játszódni. Akkor már minek oda az AA név? Nyílván valami kapcsolatának kell legyen továbbra is a z őrültekházával, vagy akkor legyen más.
Egyébként várós, csak legyen benne több fordulat, mert elég lineáris volt a sztori.
-
volvoguy
addikt
Én azt tartom valószínűnek, főleg az omladozó Batman logóból, hogy ebben a részben bat hátrányban lesz majd, vagy lesz vmi, ami miatt sokkal nehezebb dolga lesz, talán elveszik a kütyüjeit, talán Joker csapdát állít neki és ki kell majd menekülnie, mindenesetre én úgy érzem, hogy most Batman lesz az, aki átfog élni pár kellemetlen percet és lesz jó pár megpróbáltatása
-
- = Zk = -
félisten
remélem a fizikszet kihagyják belőle....
kiváltképp, mert ati kártyám van....egyébiránt én magam is a várakozók közé tartozom
-
pityeszka
őstag
Mekkora kattant arc ez a Joker.
Amúgy várós gém nagyon. -
törölt tag
az első nagyon jó volt... hogy e milyen lesz, meglátjuk!
-
Gabr
tag
Mark Hamill a legjobb Joker!
-
Az első az fantasztikus volt nekik. Remélem megkapjuk Gotham várost és kötetlenül repkedhetünk benne...
-
julius666
addikt
Most komolyan az a hír, hogy majd lesz hír?
Az első rész kiváló volt (kedvenceim közé került már a demó után!), de remélem nem ugyanazt akarják egy-az-egyben elsütni még egyszer, mert az úgy nem működne.
Én Joker helyett más főgonoszt választottam volna (választanék?).
-
bpx
őstag
első rész tényleg jó volt
de másodszor már nem tartom valószínűnek, hogy sikerül ugyanazt elsütni
Új hozzászólás Aktív témák
ph A következő OXM és OPM magazinok információkat közölnek majd az Arkham Asylum 2-ből.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- ASUS routerek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vírusirtó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest