- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georg17
tag
válasz
yakuza.tora #52 üzenetére
Mindenkinek meg vannak a maga bolondériái. Nekem pl. az, hogy számtach. cuccot nem veszek használtan. Legyen az alaplap, proci, VGA, ventilátor, vagy vízhűtés. S ha már a cikkben szereplő hűtőnek sem a használtpiaci ára volt az összehasonlítási alap, gondoltam új árakat hozok fel példának én is.
Volt valakitől egy példa, egy EK vízhűtő szett. Maradjunk annyiban, hogy ha behelyettesítjük a megfelelő helyre a megfelelő alkatrészeket, nem akciós áron és még hűtőfolyadékot is töltünk a rendszerbe (100mL az ugyanis viccnek is rossz). Akkor simán 100-nál vagyunk mai áron számolva. Ugyanis az egy elég régi hirdetés. Karácsonyi árral.
Én már kiépítettem a jelenlegi konfigom hűtését. Léghűtésre alapozva. S azon gondolkozom, hogy kicseréljem-e a Corsair HX650W tápom ventijét, ezzel elvesztve a garit, mert messze az most a leghangosabb dolog a konfigomban. Akkor gondolhatjátok, hogy az egész nem éppen hangos. S persze mindez kifejezetten jó hőmérsékleti adatok mellett. Nyilván nem vízhűtés szinten. De a vízhűtést egy jó időre én legalábbis most passzoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest