- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem 2 ventis házban az S1/S2 is ugyanúgy felhevül, mint egy jobb gyári passzív kártya.
Én feltételezem hogy aki képes lecserélni a gyári hűtőt egy S1/S2-re, az annyira ért hozzá hogy nem ddr2-es agyonbutított kártyát vesz.
Szóval én az S1-re cserélés alternatívájaként hoztam fel a gyári passzívat, és csak 4850 esetében, mert itt tudok jó alternatívát.
Arról meg hogy megéri vagy nem, lehet más véleményen vagyunk, de az mindenképpen a gyári passzív mellett szól, hogy így nem kell szerelni, és semmiképpen sem ugrik a gari hűtőcsere miatt. Még árban is jobban jön ki mert maga a kártya ugyanannyiba kerül (legalábbis az enyém egy fillérrel sem volt drágább a gyári hűtésesnél), és megspórolod az S1/S2 árát. -
akkor az enyém pont kivétel, ugyanis a gpu referencia 625MHz, ez 640-en megy alapbol.
Ram esetén valóban lassabb picivel a referenciánál (1,986MHz helyett 1,920MHz), de ez sztem azért van mert 1gb-os verzió, és nem a passzívsága miatt.
Mellesleg 700/2000-en járatom folyamatosan, és a hőmérsékletadatokat amiket írtam, ebben az állapotában tartja (a mostani szobahőmérséklettel 70C amit elér max).Szóval de, jobban megéri passzívat venni
látom közben pont be lett linkelve Speed(R) által pont az ami nekem is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Trollok komolyan
- SSD kibeszélő
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest