Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Eleinte én is "hobbizgattam" és veszettül el is maradtam. Meg rácsodálkoztam alap dolgokra. Ettől még elég jó helyeket szereztem az Orchidrán. Kicsit frusztrált, hogy "Másokmár léghajóval és kocsival járnak+. Kb ennyire voltam képben. A tömegközlekedést is azt hittem magánkézben van
Jött az új szerver hírezése és akkor döntöttem, hogy rástartolok. Elég random módon indult, de azért rányomultam amikor egyszer csak megjelent. Így jobb lett. Csak nem volt szövetség/guild. Iszonyat nagy előnyünk lehetett volna ha vagyunk 3-4-en és összedolgozunk. Így is nekem lett az elsők közt meg szerintem a kis hajó. Úgy, hogy másfél napot megcsúsztam vele. Sehol nem volt senki. A keleti kontinenses farm quest is veszélytelen volt é s afreedich is. Ha többen vagyunk + összejátszunk, akkor a nagy hajó is hamar megvan. Főként ha nem egy hónap után csodálkozok rá a 4-5 extra napi gilda star questre (csak az 5 pontnyi nevelgető-virágárus, meg az insták voltak meg). Aztán pár nap alatt beértek, még pár nap alatt meg majd' mindenkinek lett hajója. Az alkímiával is elég korán "Betörtem". Ott picit még lehetett volna ügyeskedni ha két-három karakterből nyomatom rendszeresebben a worker potit. Így is versenyképes voltam, de akkor kb egyedüli ármeghatározó lehettem volna. No mindegy. Így is szépen csorog a suska. Mindig volt kiskapu és apró szeglet/lehetőség amire nem jöttek rá túl sokan. MOst már nehézkesebb a nagy szakítás. Mázli kell, vagy "Brute force módszer" (sok termelés, vagy sok trade pakk szállítás, tömegesebb közlekedés a veszélyzónákban pl).
A kisfarmom azért sajnálom. Mondjuk a sivatagi terep eléggé kiesik, így annyira nem nagy bukta. Az árusoktól pár lépésre volt a telkem. Solzredben is ugyanaz van Lacton köelében a partnál a nagyfarmra. Az aquafarm kicsit kiesik, de nem vészes. A kis ház ugyan kiesik, de elég jó stratégiai helyen van a két kontinens közti szigeten. A teleport viszont "más kontinens" költségen mehet ha nem recall. A farmházzal csúsztam meg picit, mert nem volt rá se keret, se igény. Az most kis házfoglaló rommal együtt fent van Karkasseban. Van vagy 4-5 nagyobb ingatlannyi helyünk (hacsak valaki be nem int nekünk egy kis madárijesztővel).
Nebe-n lehet ügyeskedni. Azért a legtöbb lejárónál verseny van és klikkfest itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Revolut
- OLED TV topic
- Civilization VII
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest