- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- Projektor topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálunk a Dahután a legolcsóbb 16-os területek 800g-ről indulnak, ezek pvp zónában vannak, és kb. 1500 arany körül vannak a jobb helyen lévők, Villanelle-ben víz mellett, stb. Az 1000g egy tök átlag ár, sajnos.
mikromanus: Neked (is) azt tudom mondani, hogy szerverfüggő. A top 3 szerveren, ahol én is vagyok, nincs olyan, hogy találok (max. aquafarmot, de azzal én nem fogok vacakolni). Marad a foglalás lehetősége: haverral többször keltünk/feküdtünk hajnali órákban, de akkor is tömeg van, egy-két tucat ember mindig. Többen clicker programot használnak, és gyakran látni, hogy ugyanaz az ember viszi a földet a tömegből. Jelentették már, de szerintem ezzel semmit nem fognak tudni kezdeni. De ha még banolnák is, a földeket gyorsan el szokta adni (horror áron), így azok nem szabadulnának fel.
Azt én is tapasztalom, hogy szándékosan (vagy éppen fogyatékosságból) sokan úgy építkeztek, hogy akkora helyek maradtak ki a telkek között, hogy oda építeni nem lehet, viszont majd ha lebontják a mostani farmot, esetleg megveszik a szomszédét is, később tudnak egy nagyobbat építeni oda.Ami engem baromira zavar, hogy fizetek a játékért, és ennek ellenére 8-as farmokon kell tengődnöm, míg másnak x telke van, és nem feltétlenül ölt bele több időt/pénzt a játékba.
-
mikromanus
veterán
A napi questek nem karakter, hanem accountfüggőek. Vagy nem? Esetleg "szerverfüggőek"? Ha nem kötött, akkor a farmers Workstation hasznos lehet. Worker poti karakterfüggő cd-s, az LP viszont közös. Az még hasznos lehet ha bejön az ára. Gyorsan fel lehet húzni a "Fő" karakter mesterségét így.
Azért inkább jó helyen kis farm ahol pakkokat tárolni mint egy extra workstation. Így amikor épp a nehezebb helyeken béke van több pakkot szerezhetsz. Így többet szállíthatsz veszélytelenül és akkor viheted leadni, amikor jó az ára. A farm nekem nem volt meggyőző. Idő és munkaigényes. Ez még nem gond, csak untam amikor termelgettem. Inkább hosszú lejáratú terményeket nyomok. Az meg elég zsengén adja a suskát... Mondjuk a napi ingadozásokkal lehet keresni. Csak ahoz nem is nagyon kell terület.(#817) Ereshkigal
Északon sikerült befoglalnunk nekünk meg most egy egybefüggőbb területet a Nebe szerveren. Nekem nagyon nem kell, jelentkező meg nem nagyon volt eddig. Agyamenten van elhelyezve pár ház, vagy foglalás. Ha normálisan rakták volna le egyik-másik házat, akkor kb kétszer annyi odaférne. Így van egy kis madárijesztő, aminek a helyére épp nem fér be egy nagy ház, feljebb van kis ház ami mellett van elég sok hely, de nem elég, előtte nagy farmház, afelett meg egy nagy farm (madárijesztő) ami áthelyezve kettő nagy madárijesztőnyi helyet simán elfoglalhat. Csak a munkatárs duzzig, mert van egy kis farm/madárijesztő a határon és emiatt épp nem fér be oda farmház a területre.
Szigeten hónap végén jár le eg yrakat terület. Mondjuk az vad körnék. Majdnem mindig háború van és mindkét oldal képviseli magát a lakók közt.Röviden: van hely, csak picit trükkös. A kis farm könnyen szerezhető, a nagyobb "versengő". Közepes-nagy háznak és aquafarmnak simán találni helyet.
-
kisi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Battlefield 6
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest