Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálunk a Dahután a legolcsóbb 16-os területek 800g-ről indulnak, ezek pvp zónában vannak, és kb. 1500 arany körül vannak a jobb helyen lévők, Villanelle-ben víz mellett, stb. Az 1000g egy tök átlag ár, sajnos.
mikromanus: Neked (is) azt tudom mondani, hogy szerverfüggő. A top 3 szerveren, ahol én is vagyok, nincs olyan, hogy találok (max. aquafarmot, de azzal én nem fogok vacakolni). Marad a foglalás lehetősége: haverral többször keltünk/feküdtünk hajnali órákban, de akkor is tömeg van, egy-két tucat ember mindig. Többen clicker programot használnak, és gyakran látni, hogy ugyanaz az ember viszi a földet a tömegből. Jelentették már, de szerintem ezzel semmit nem fognak tudni kezdeni. De ha még banolnák is, a földeket gyorsan el szokta adni (horror áron), így azok nem szabadulnának fel.
Azt én is tapasztalom, hogy szándékosan (vagy éppen fogyatékosságból) sokan úgy építkeztek, hogy akkora helyek maradtak ki a telkek között, hogy oda építeni nem lehet, viszont majd ha lebontják a mostani farmot, esetleg megveszik a szomszédét is, később tudnak egy nagyobbat építeni oda.Ami engem baromira zavar, hogy fizetek a játékért, és ennek ellenére 8-as farmokon kell tengődnöm, míg másnak x telke van, és nem feltétlenül ölt bele több időt/pénzt a játékba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bittorrent topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Alkoholista nevelde
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest