Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ereshkigal

őstag

válasz CactuS #818 üzenetére

Nálunk a Dahután a legolcsóbb 16-os területek 800g-ről indulnak, ezek pvp zónában vannak, és kb. 1500 arany körül vannak a jobb helyen lévők, Villanelle-ben víz mellett, stb. Az 1000g egy tök átlag ár, sajnos.

mikromanus: Neked (is) azt tudom mondani, hogy szerverfüggő. A top 3 szerveren, ahol én is vagyok, nincs olyan, hogy találok (max. aquafarmot, de azzal én nem fogok vacakolni). Marad a foglalás lehetősége: haverral többször keltünk/feküdtünk hajnali órákban, de akkor is tömeg van, egy-két tucat ember mindig. Többen clicker programot használnak, és gyakran látni, hogy ugyanaz az ember viszi a földet a tömegből. Jelentették már, de szerintem ezzel semmit nem fognak tudni kezdeni. De ha még banolnák is, a földeket gyorsan el szokta adni (horror áron), így azok nem szabadulnának fel.
    Azt én is tapasztalom, hogy szándékosan (vagy éppen fogyatékosságból) sokan úgy építkeztek, hogy akkora helyek maradtak ki a telkek között, hogy oda építeni nem lehet, viszont majd ha lebontják a mostani farmot, esetleg megveszik a szomszédét is, később tudnak egy nagyobbat építeni oda.

Ami engem baromira zavar, hogy fizetek a játékért, és ennek ellenére 8-as farmokon kell tengődnöm, míg másnak x telke van, és nem feltétlenül ölt bele több időt/pénzt a játékba.

Új hozzászólás Aktív témák