Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz ZsyfKo #521 üzenetére

Ha nem indultál neki szerverinduláskor és nem voltál serény, akkor most már nehezebb, de még most se lehetetlen. A questnél tudni kell, hogy nem kell leadni a pakkot. Jó nagy sugár van ahol már kapcsol a teljesített státusz. Most már nem is érdemes kikötéssel próbálkozni itt. Egy-két lvl 50-es, vagy több kisebb hiéna mindig ott lebzsel. Elég rutinosak. Elsőre akkor kaptak el, amikor épp partraszálltam volna. Azt se tudtam hogy kell egyáltalán elérhetővé tenni a játékosokat támadásra. Másodjára amikor elkaptak, akkor előttünk ment egy másik hajó. Csak kicsi a látótáv és közelebb mentünk, hogy megnézzük van-e veszély. Mire megláttuk a vörösöket már macera volt kihátrálni. Gliderrel lazán felröppentek a fedélzetre és szétgyaláztak minket. Pedig mi épp csak észrevettük őket a parton és már késő volt. vagy magasabbra kell állítanom a látótávot, vagy irreálisan elcseszett a rendszer, hogy legyen esélyük. Kb 2 méterrel tengerszint felettről felsiklik 5-10 méterre helyből a kis szárnyain a gyökérfajzat, majd kb 30-50 méterre a parttól azonos magasságban levő hajóra.

Ha anyagra hajtotok, akkor nem érdemes a questes kikötőbe menni már. Érdekes módon a nyugati oldal két traderes kikötőjében nem láttam hiénákat. Igaz nem is csúcsidőben mentem. A keletieknek hova kell hurcolkodniuk a trade questjükben? Vagy nekik ilyen nincs is?

A quest teljesítéséről meg:
    - nem, nem a legrövidebb tengeri út a legjobb. Az egyenes rövid út tele van szemét szörnyekkel. Bogarak-rákszerűségek kb lvl 32-35, a szuperpolip meg lvl 50-es. ELkerülni nem nehéz, de sűrű és macera a terep.
    - dewstone partjától Cinderstonet megkerülve, majd egyenesen tengeli szörny ügyileg nyugis a terep. Viszont kezdenek elszaporodni a hajók és nehezebb közlekedni erre. Már itt is láttam hullákra utaló nyomokat, de ez itt nem egyszerű még.
    - lehetőleg társulj be csapattagokkal és menjetek klipperrel! Gyorsabb, átláthatóbb és védhetőbb. Lassan jönnek a komolyabb hajók, de jelenleg még ez az elterjedt. Emellett a leggyorsabb is. A guild hasznos dolog.

Más téma:
    Rájöttem hogy lehetett volna érdemlegesen beelőzni a többieket. Csak nem volt még korán csapat. Javítsatok ki, ha valahol nem lenne helyes a gondolatmenet. Egyszerű mint a faék, de kicsit beszűkültem hogy eszembes e jutott. Most már mindegy.
    - a pakkot bárki felveheti és cipelheti. Az számít ki adja le. Ha más, mint a craftolós, akkor 80% szajrét kap
    - legyárt egy ember több pakkot és leteszi a földjén.
    - klántagok felveszik és ő is egyet (jogot kell adni a madárijesztőnél a guild tagság felhasználásra)
    - elmentek a célig. Lehetőleg nem lesznek ott épp rablók (most már ez necces). Vagy lecsapjátok őket.
    - aki megcsinálta a pakkot ledaja a sjaátját. A többiek leteszik a pakkot és azokat is az eredeti craftoló adja le
    Egy kör és egy kézben lehet 8-12, vagy akár 20 gilda star is. Így hamarabb megvan a hajó.

Korai klipper volt. Kb senkinek nem volt még. 6-8 kört nyomtam a free-szigetre. Ha már akkor van csapat és nem gyöpösödök be alapszinten már lehetne nagy hajóra gildám. Eleinte semmi kalóz nem volt, meg semmi PK és még ember se arra. Kb 2-3 nap előnyöm volt. Eh, a francba. Mondanám, hogy majd legközelebb, de ilyen nem lesz szerintem :DDD

• whitezo88

nagyúr

válasz ZsyfKo #521 üzenetére

Blue salt emberkek adnak napi 4et 4ert. Emellet jar a mentoros dungeonert is napi 3. Menteert 1. Illetve trade run a kozepso szigetre de ahhoz hajo es nagy csapat kell (vagy ejjel csinalni)

Új hozzászólás Aktív témák