- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Győztest nyilván nem is kell, de ha elég sok irányból kapja Bill és kompániája az áldást, akkor talán picit változtatnak a jelenlegi felálláson. Persze, lehet, hogy kivárnak, hátha a Sony is valami hasonlót akar majd csinálni, de ők sem hülyék, nem fognak nyilatkozni erről még egy jó ideig, ez biztos.
Mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket. A piacnak egyértelműen az lenne a jó, ha mindkét gyártó hasonlóan versenyképes ajánlattal állna elő, senkinek sem érdeke, hogy az egyik tartósan a másik fölé kerekedjen (lásd a PC-s processzorok helyzete például). -
echterion
nagyúr
Mivel ez a hivatalos álláspontjuk, így ezt kell készpénznek venni, a többi csak álmodozás. De lehet, hogy a Sony összes gyárára meteor hullik és a box lesz a világon a nyerő. Ez is, meg a többi is csak fantazmagória.
(#366) djgeg: Nem érted az álláspontom, szerintem nem is fogod, így inkább hagyjuk. Mellesleg én nem beszéltem semmiféle hardveres dolgokról, nem is értelek. Mindegy. Vegyél box-ot, állj be a sorba és légy vele boldog. Részemről befejeztem.
-
IreN!CuS
őstag
Nálunk amikor még éltek a nagyszülők és lementünk hozzájuk (200+ km) Szombat d.u volt az indulás hétfő este az érkezés.Ez ugye több mint egy nap.Na most én nem tudtam ~2 napig folyamatosan velük beszélgetni(Melyik 13-14+ éves gyerek tudna , költői!) és jó volt,hogy tudtam console-al(jó kis Sega 32) játszani napi 1-2 órát(Nem,nem ez volt az első dolgom
).Mivel "ritkán" jártunk le nem volt ott semmilyen korombeli haver. Ennyi,de úgy érzem ez nagyon off.
-
IreN!CuS
őstag
Ki beszélt arról,hogy én a tengerpartra boxal megyek le?Mutasd már meg hol írtam ilyet,ha nem tudod kérlek! értelmezd milyen esetekre gondoltam,és miért is zavar ez.
És ha a nagyszülők 200-300 kmel arrébb laknak ott biztos sok haverod van,főleg ha egyke vagy és nem is tudsz kint mit csinálniNa hagyjuk ezt mert értelmetlen....
-
Slan
csendes tag
8 gigabyte (GB) of RAM DDR3 (68 GB/s)
32 MB of fast embedded SRAM (ESRAM) (102 GB/s)
From the GPU's perspective the bandwidths of system memory and ESRAM are parallel providing combined peak bandwidth of 170 GB/sec.Egyébként szerintem akit tényleg érint a netkapcsolat hiánya, az nem fog a neten kommentet írni a témában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft nem volt olyan nagyvonalú, mint a Sony, de cserébe a Kinect alapfelszereltség.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest