Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Értem, meg is néztem a huawei órát is, hivatkoztam erre is, amikor érdeklődtem náluk.
Megteszed, hogy felhívod a telekomot, hogy saját magad meggyőződsz róla?A másik dolog ami az én szempontomból lényeges, az a használat közbeni működése a két kártya kezelése, vagyis le is kellene ezt tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest