Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Előkerestem a garancia papírt. 2019.02.15.-én lett vásárolva sajnos letelt az 1 év. Tegnap vettem észre ezt a fura vonalat ugyanolyan mint fentebb a fotón amit közzé tettek. A bal alsó sarokban a széltől 3 mm-el beljebb van egy sötét csík de csak sötétebb háttérnél látszik. Észre sem vettem eddig de mostmár mindig ezt nézem, hogy megláttam. Az előző 6s plus-omnak is volt kijelző baja. Kezdem úgy látni az iphone Lcd paneljei semmire valók.
-
hdanit610
aktív tag
Én csak bátorítani tudlak, imádom a színét, mindig örömmel nyomogatom. Ez a telefon egyszerűen szuper, tudom, vagy Xs, meg már 11, de valahogy mégis ennél maradtam és nem bántam meg. Hamar megszoktam a hatalmas és szuper kijelzőt, meg a notch sem zavar.
@Mr. Grincs igen, kicsit talán az, de a férfiismerőseim zöme tetszését fejezte ki. Na persze kapok rendesen, hogy "más" ligában játszok, de ez ilyen.
-
Mr.Grincs
veterán
Én ezért vártam a megjelenésre. Én is XR-t akartam, aztán XS-re pártoltam át, majd nem vettem semmit. Még várok. Az iPhone 11 nem tetszik. A 11 Pro lenne a nyerő, de még várok vele, majd esetleg karácsonykor veszek, addig meg marad a 7-es.
Ez a "nettó hülyeség" válasz meg zseniális.Szakadok a megfogalmazásodon.
-
Roland861010
veterán
Meg is írtam nekik !
Vagy térítsék vissza a vétel árat vagy cseréljék ki egy iPhone 11-re mert jele pillanatban a 11 lista áron is olcsóbb mint amiért 1 hónapja vettem az XR-t !Persze ezt jól megindokoltam !
Amúgy meg az éjszakai módot bírjon már el egy A12-es processzor.
-
Roland861010
veterán
Majd egy fogyasztóvédelem érdekes lesz számukra!
Ahogy egy orosz beperelte őket mert az iPhone miatt lett bu..z úgy én is beperelhetem őket hogy a technikailag ugyan azzal szerelt készülékek között szoftveresen korlátozzák a funkciókat csak azért mert vegyem meg az újabbat! -
Roland861010
veterán
Azért XR-ről sem akkora hülyeség váltani főleg ha kell az éjszakai mód meg az új videós tudás.
Az ip68 dolby atmos meg hasonlók.
Nekem méretben pont ez a XR meg 11 az ideális.
Plusz ebből a 128-as olcsóbb mint a 11pro 64-es a 11pro maxrol meg ne is beszéljünk.11 128+airpods+ apple watch kerül annyiba mint egy 11pro max.
-
ruarua
tag
-
Az, hogy az apple hanyadik az eladási listán, nem igazán van összefüggésben azzal, amire írtam, hogy szerintem nem így van, miszerint - szerinted - "egyre több megrögzött apple fan tér át androidra". Erre írtam azt, hogy én nem tapasztalom. Amit leírtál, az ezt nem cáfolja, sőt összefüggésben is csak lazán van vele (nem az idei modelleket veszik tömegével a boltotokban - ez nem értem, hogy hogy áll összefüggésben "a megrögzött apple fanok áttérésével", ahogy te fogalmazol).
-
Aaron14
őstag
Igen. Totalisan irrealis egy olyan eszkozert 400E Ft-ot kerni, ami kvazi 2-3 ev mulva mar elavult lesz. Anno 360-ert vettem a retina MacBook Pro-m es a mai napig teszi a dolgat, nincs okom lecserelni. Az megerte! De ugyanakkor ott van az is, hogyha azt nezem a 6S es a XS kozott iszonyat nagy a kulonbseg es a 6S-ert is kb. ennyit fizettem. Marmint nem 400-at, hanem a kedvezmenyes arat.
-
Egy fenéket tér át. Ha folyamatosan követed az iphone fórumokat, állandóan lehet olvasni olyan bejegyzéseket, hogy androidról jött, vagy jön, mik a tapasztalatok, mit javasolnak stb. Ellenben a régi iphone-osok közül azt látom, hogy nagy ritkán 1-2, unalomból kipróbál androidos telefont, aztán csöndben visszajön.
Emellett nem hiszem hogy felismernék, hogy változtatniuk kell, hiszen évről évre produkálják a magas számú eladásokat. -
bilon73
aktív tag
Ez azért érdekes mert ez van a végén:
4 990 Ft A végösszeg az áfát tartalmazza.
A fizetésnél meg ez:
Termék Cikkszám Menny. Részösszeg:
Spigen Air Skin iPhone XR tok - áttetsző AAAHB733 1 4 990 Ft
Részösszeg: 4 990 Ft
Szállítás - Kiszállítás - Futár 1 490 Ft
Végösszeg (Nettó) 5 102 Ft
Áfa 1 378 Ft
Végösszeg (Bruttó) 6 480 Ft -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Facebook és Messenger
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest