Hirdetés
- Fujifilm X
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
Köszi mindenkinek.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
csakany2001 #6195 üzenetére
A készenléti merülése nekem is elég magas, egy éjszaka (pl. 20:00 - 06:00) alatt többször is 20-30%-ot esett a töltöttség, gondolom beragadt valami app, de átlag 15% amit megfigyeltem...
Ikea vezetékmentes töltők. Én is Nordmarke-t használok a melóba, teljesen jól működik.
-
Ozsi009
tag
Sziasztok!
Tapasztalta valaki, hogy a gyári kamera app megnyitásakor kattanás hallatszik a telefon kamerájánál? Mitől lehet ez? -
csakany2001
senior tag
Üzemidőről annyit tudok mondani, hogy készenlétiben is egész szépen merül.
Napi 1 töltés még akkor is ha lightos igénybevételnek van kitéve.
Ez alatt értem hogy napi 1-2 óra kijelző idő + éjjeli készenlét után késő délután olyan 40-50% körülire esik amivel nyilván nem lehet kihúzni a nap végét.
De cserébe elég gyorsan fel lehet tölteni ezt a kis telepet, valamit valamiért.
Szerintem ha nem HC használatra van teljesen tűrhető, bár én hozzá voltam szokva a sűrű töltéshez az utóbbi 1-fél évben szóval nem ért váratlanul.Egyéb:
Ikeás töltőre részemről is lenne igény, ha valaki belinkeli beszerzek egyet én is.
Köszönöm! -
Rush77
aktív tag
Köszi.
Igazából az, hogy nem dual active az nem gond, csak nem szeretnék két telefont cipelni.
-
bugizozi
őstag
Szia!
Két SIM kártyával használom a készüléket, bár nekem mind a két kártyám Telekom-os, nem szokott gond lenni. Amit tudni érdemes, hogy nem Dual-active, tehát ha egyik kártyán telefonálsz, a másikon nem fognak elérni. (nekem az Honor 8-ról váltva hátrány volt) Illetve úgy tudja a kétkártyás működés, hogy az egyik eSIM, mert fizikailag csak 1 db kártyát tudsz beletenni.
+1 szavazat az Ikeás vezetékmentes töltőre.
-
shifty!
senior tag
A dual-sim működésről nem tudok, mert hálózatfüggőként kaptam meg cégesnek az SE-t.
Viszont, céges felhasználással, sok telefonálással, email szinkronizálás, én a privát appokat is ezen használom, így Messenger, Viber, Gmail és társaival egy napot általában kihúzok vele, 3-4 óra kijelzőidőkkel.
Irodába vettem egy Ikeás vezetékmentes töltőt, hasznos hogy csak rácsapom és szépen csöndben tölti, ha telefon van, vagy terepre megyek, nincs kábel húzogatás, felkapom és mehet.
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Galaxy S10-ről gondolkodom SE 2020-ra váltani.
Kérdésem az lenne, hogy egyrészt a Dual sim mennyire működik problémamentesen főleg ha két különböző szolgáltatói kártya van benne, illetve mire számíthatok akku szempontjából.
Nem vagyok HC felhasználó de céges emailezés (outlook), doksik, telefonálás, némi böngészés az átlagos felhasználás.
Köszi. -
xZer0kidx
senior tag
válasz
csendes #6173 üzenetére
Ugye, ami késik az ….
Amúgy “elvi” okokból csak safarival használom, de nem csak a böngésző akad sajnos.Hát nagyon furcsa, kicsit olyan mintha kifogyna a ramból mindkettő eszköz (ipad8)
Én is erre tippelnék, első körben a private relayre gyanakodtam de a kikapcsolása után is előfordult a megakadás, szóval vagy itt akadt be valami vagy a rendszer lehet a ludas, mert hiába frissültek a fent említett appok még így is optimalizálatlannak tűnnek használat közben.
-
válasz
csaba1203 #6182 üzenetére
Egy órányi plusz azért necces, inkább számolj félórával . Hetesben icipicit nagyobb az akku , itt hatékonyabb a lapka. Bár a hetes nem mai , abból a szempontból , hogy az akkumulátor kapacitása csökkent , így egy új SE esetén azért bele szaladhatsz a plusz egy órába ha így nézem .
-
csaba1203
addikt
válasz
Luck Dragon #6178 üzenetére
Ha egy óra plusz van az már nekem sokat számíthat a használati szokásaim mellett.....
-
-
kutga
félisten
válasz
Luck Dragon #6178 üzenetére
A kérdés mennyivel.
-
-
csaba1203
addikt
válasz
Luck Dragon #6175 üzenetére
Nem szeretnék sokat visszaolvasni csak kérdezném attól, aki esetleg i7-ről váltott üzemidőben azért tudja az SE vagy gyengébb tőle?
-
-
csendes
addikt
válasz
xZer0kidx #6171 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy a telefon nem csörög híváskor. Némi internetezés után kiderült, hogy a hangerő gombok fölött van egy pöcök, amit könnyű véletlenül átállítani pirosra, mondjuk zsebbe rakáskor. Visszapöcköltem és újra csörög. A böngészőfagyasztó gombot még nem sikerült megnyomnom.
-
Zozo0525
őstag
igaz beta-n vagyok=15.2) de itt hibátlan
-
xZer0kidx
senior tag
Nem tapasztaltatok mostanában olyat, hogy a böngésző gyakran úgy tesz mintha kifagyott volna, hosszú másodpercekre megáll és nem lehet görgetni?
Ráadásul ezt több más alkalmazásnál (reddit, twitter) is észrevettem. Internettől függetlenül csinálja ahogy néztem, a private relay kikapcsolásával is fennáll a jelenség és sajnos az ipadem is érintett, így gondolom nem a telefonommal van a gond, szép mondhatom... -
Zozo0525
őstag
válasz
Dawide@axele #6168 üzenetére
ezt csak én nem értem?
-
Dawide@axele
aktív tag
Bocs rossz topik!
-
kutga
félisten
válasz
Luck Dragon #6160 üzenetére
Jól van na.
Szerintem ez a telefon ettől még. jó belépő az IOS világába.
-
Zozo0525
őstag
válasz
nagysandor79 #6164 üzenetére
parancsolj
https://www.howtogeek.com/711986/how-to-use-apple-maps-in-a-browser-on-windows-and-android/ -
Zozo0525
őstag
válasz
nagysandor79 #6161 üzenetére
miért nem nézed meg magad akkor?
úgy tudom szabályozás miatt ki kell takarni arcot, rendszámot....
-
válasz
nagysandor79 #6161 üzenetére
Már mint fotó módban , amit ígértek ?
-
nagysandor79
aktív tag
üdv.
egy kérdésem lenne . működik már az apple maps? még a nyár elején összefutottam a kocsijukkal, azt szeretném meg tudni hogy látszódom-e a térképen. -
-
kutga
félisten
válasz
Luck Dragon #6158 üzenetére
Nem ez a lényeg. Mondhattam volna a facetime-ot, vagy akármi kicsit is hardver igényes alkalmazást. YouTube, navi pl.
-
-
pcnet
addikt
Én most akartam vissza menni kicsit androidra, de a OnePlus 6-om laggosnak tűnik SE után. Gondolkoztam Huawei P30 Pro-ban, de letettem róla. Nehezen szoktam meg az iOS-t, de most már nem kellene android. Csodálkozok magamon!
-
válasz
csakany2001 #6152 üzenetére
Üdv köztünk .
-
Zozo0525
őstag
Üdv a csapatban. :-)
szerintem 1 napot simán kibír ha nem videózol, játszol -
csakany2001
senior tag
Végül megléptem a váltás 10+ év android használat után, XZ1 Compact-ról.
Üzemidőn kívül eddig nem érzek semmi visszalépést sőt...Kezdem a rendszerrel, használtam IOS-t de csak párszor, teljesen új számomra de eléggé szokható és könnyen kezelhető. Az alkalmazások döntő többsége törölhető ami mindenképpen pozitívum, nincs tele bloatware-el, és app store-ban minden szükséges dolgot megtaláltam. A rendszersebesség döbbenetes, semmi röccenés és folyik minden, multi-tasking is rendben van. Android userként meggyőzött az IOS egyszerűsége és a jól optimalizáltság.
Kijelző szerintem nagyon jó minőségű IPS-hez képest a feketék is rendben vannak.
A kamera sokkal jobb mint az XZ1C-nek volt, Nexus 5X-el nem tudom összevetni de eddig nem tűnik számomra rosszabbnak tőle.Összességében szerintem nagyon jó telefon, minimum 3 évet de szerintem 4-5 évet is megleszek vele. Játszani nem játszok, illetve videót sem nézek telefonon, remélem azért kibírja mindig a nap végét és végképp elégedett leszek vele.
-
csendes
addikt
válasz
Zozo0525 #6146 üzenetére
Meggyőzés gyorsan megtörtént, mivel kötelező munkaeszköz. Működik. A cégnél még egy elemzés is van róla, hogy összességében ez a létező legolcsóbb megoldás a vállalati E-mail-ek biztonságos olvasására mobilon. Ettől még véleményem lehet róla.
Ha magáncélra vennék (nem tervezem) okostelefont, akkor valószínűleg belépőszintű Motorola, Realme vagy Xiaomi stb. lenne, ami éppen a legolcsóbb.
Amin még elgondolkodtam, hogy egy iPad hogyan lehet olcsóbb ennél az iPhone-nál? -
csendes
addikt
válasz
Zozo0525 #6144 üzenetére
Csak annyit akartam írni, hogy a gyári töltőfej - amit szintén kaptam - elég nagy darab, kényelmetlen zsebben hordani. Erre sikerült találni egy nagyon olcsó megoldást egy adapterrel, amivel meglevő micro USB-s kábellel tölteni lehet a telefont. Ez szerintem hasznos info, nem trollkodás.
-
válasz
csendes #6141 üzenetére
Nem ismerem a konkrét csatlakozót, én az Apple-félét használom, azzal nincs gond. Lehet, sőt inkább valószínű, hogy nem MFi a csatlakozó, és az párosítva Linuxszal, nem tuti recept a sikerre iPhone esetén azért.
Ezzel a véleményeddel teljesen egyetértek: “Amiért most már nem szeretem az okostelefonokat, az inkább az emberekre, főleg a fiatalokra gyakorolt hatása”.
-
Zozo0525
őstag
ok akkor adja vissza és vegyen samu-t lehet kapni jókat már 750.000 Ft-t igaz ahhoz sincs töltőfej de ott nem zavarja csak itt :-)
semmi gond nem jön be neki akkor így járt -
Zozo0525
őstag
válasz
csendes #6139 üzenetére
A biztonság es a jack csatlakozó hiánya semmi köze.... Csak szolok a Samu amit kedvelsz sem ad mar töltőt.... Nem is értem miért trollkodsz itt? Nem jon be a telefon add vissza a cégednek vegyél egy samut amoled kijelzovel.... Es meglesz a lelki béke. Legyen szép az estéd
-
csendes
addikt
Linux-szal próbáltam, libimobiledevice és ifuse használatával. Felismerte a telefont, megjelentek a mappák, még egy új mappát is létre tudtam hozni a telefonon, de állományok felmásolása már nem sikerült. Egyébként erről van szó: [link] , a töltés működik vele, és az volt a lényeg.
-
bostone
addikt
válasz
csendes #6137 üzenetére
Apple alsó kategóriában indult a készülék és ezt is képviseli. Minden alkatrész több generációval ezelőtt jelent meg a processzor kivételével.
A mobilok mára számtalan bevetési lehetőséggel rendelkeznek, akár professzionális szinten, mint munkaeszköz is megállják a helyüket. Egy komplett számítógépet hordasz a zsebedben, hogy mire alkalmazzák a felhasználók az szabadon választott.
-
csendes
addikt
válasz
xZer0kidx #6125 üzenetére
Amiért most már nem szeretem az okostelefonokat, az inkább az emberekre, főleg a fiatalokra gyakorolt hatása, de ez már messze vezetne. Ott van a hivatalos oldalon, hogy "nagyon bejön" - annyira nem. Élénk retina HD kijelző - fárasztóbb rajta olvasni, mint az előző AMOLED kijelzővel. Kaptam hozzá töltőfejat, csak azt külön kellett kérni, mert a dobozban nincs. Az, hogy a hivatalos felhasználói útmutatóban leírt gesztusok nem a leírás szerint működnek, egyszerűen dühítő annak, aki vette a fáradságot, hogy elolvassa.
-
csendes
addikt
válasz
Noukoum #6118 üzenetére
Nem. A marketing egy ajánlat, ígéret, "ez neked a legjobb". Ezzel szemben a valóságban nekem ez gyenge közepes. Mint ilyen, természetesen részben szubjektív, függ attól, hogy ki mire akarja használni, számára ez az önkifejezés, egy csoporthoz tartozás bemutatásának az eszköze, vagy éppen ellenkezőleg. De vannak mérhető elemek, például az akku és a kijelző esetében.
-
judas13
addikt
válasz
Luck Dragon #6128 üzenetére
-
lindermen
senior tag
Lassan egy hónap használat után már van némi tapasztalatom az A52-vel, és elég vegyes a kép. A nagyobb és szebb képet adó kijelző mellé társul még néhány előny: pl nekem tetszik a samsung tárcsázója, persze szokni kell ios után, de sok praktikus lehetőség van integrálva. A másik oldala, ami hiányzik: nem gyakori, de sajnos már most tapasztaltam egy-két akadást, meg fura villanást ami az ios után elég ijesztő
. És hiányzik nagyon sok egyszerű dolog: pl beépített pdf olvasó: Adobe pdf olvasót használok a Samun, és amikor megnéztem amit akartam, akkor nem az előző app-ba dob vissza, ahonnan megnyitottam a pdf-et (pl. gmail), hanem a pdf olvasó app főoldalán kötök ki. Lehet hogy ezeket be lehet állítani, finomhangolni, csak akkor miért nem úgy van eleve beállítva ahogy logikusabb? A másik a csatolt eszközök pl headset akkuszintjének kijelzése, ami szintén bonyolultabb, nehézkesebb. Nekem ezek az egyszerű dolgok hiányoznak talán a legjobban. A rendszer sebessége viszont az említett egy-két fura, másodpercnyi akadást leszámítva kielégítő... Szintén elnézést a hosszú bejegyzésért.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
#86564352 #6127 üzenetére
Ezt csak azért írtam, hogy a swipe ismeretének hiánya még nem okoz fennakadást a készülék használata során.
Médiafogyasztás vagy all in one készüléknek szerintem is jobb egy A szériás Samu mint a kis SE. Az A52s 5G-nél már azt éreztem, van olyan jó, hogy nem kergetne őrületbe a használata ha egy készülékben akarnám letudni a mozizós-netezős-zenehallgatós multimédiás kütyümet.
-
kutga
félisten
válasz
xZer0kidx #6126 üzenetére
Egyetértek, A51 volt nekem is, hamar cseréltem, leginkább a Mediatek procival voltak ott gondok.
Egyébként olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a családban van A71, A52 és SE2020 is, igazából egyikkel sincs komoly probléma, csak míg nekem az A52 többet nyújt, hugomnak pl. teljesen jó az SE is.
-
-
xZer0kidx
senior tag
Én elismerem a hiányosságokat, de itt több tapasztalatlanság miatt elhangzó állítás is megjelent mint probléma. De ezzel nincs baj ezért vagyunk, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. Haszálat előtt is szívesen segítünk a kezdeti nehézségek leküzdésében.
Most talán tényleg jobb egy A (A52 5g vagy S 5G) szériás Samsung munkára, de nekem még sajnos nem halványult az A50 utána pedig az A51 (+cserekészülék) emléke. Nemhogy munkára de még hétköznapi használatra is alkalmatlan volt szerintem ez a két telefon. A kijelző felélesztése után a kép sok esetben villant egyet jelezvén, hogy már itt akad az egész rendszer. A kamera alkalmazás a főképernyőről képtelen volt 3x egymás után elindulni fagyás nélkül. A kamera használata után meg hosszú másodpercek teltek el mire a főképernyő használható lett. Telefonálás közben mindig feléledt a kijelző, szétnyomkodva a fülemmel a menüt, egy megoldás volt gombbal lezárni aminden esetben. A szabad memória hiánya miatt a böngésző pár megnyitott oldal után rendre percekig kifagyott a hátlapot be lehetett nyomni az ujjlenyomat olvasó meg max 3 ujj eltárolására volt képes, de sok esetben lassú volt vagy fel sem ismerte a regisztrált ujjlenyomatot. A kommentek alatt ment a sírás, hogy milyen trükkel rögzíthetsz egy mintára kettő ujjlenyomatot. A hangerőszabályzó olyan hangosan kattan, hogy felébreszti a melletted alvó embert és az extrém módon melegedő procira már ki sem térek, mert így is szétoffoltam ezt a hszt. SORRY
Ezeknél az Se sokkal megbízhatóbb/szerethetőbb kis készülék.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
csendes #6117 üzenetére
"Nem szeretem az okostelefonokat, úgy általában."
Ez teljesen normális dolog, de magával hozza azt az okozatot, hogy ilyen esetben jobban utána kell nézni a dolgoknak és nem a marketingből (ami soha nem negatív) tájékozódni.
Amúgy megnéztem a hivatalos marketinget újra és ezt igérik:
- Small 4,7" design (igazuk van tényleg nem nagy)
- The security of touch id (gyors, biztonságos itt se kamuztak)
- All the power A13 bionic chip (a mai napig erős proci, az A6-ot simán lealázza tehát fedi a valóságot)
- Portrait lightning effect (benne van működik)
- Water ressistant up to 1m (ip68-nak megfelelő tehát igaz)
- Privacy built in (Pirave relay VPN, app tracking transparency, neural engine, biztonság szempontjából sincs szégyenkeznivaló)
- Long battery life (na itt egyértelműen túlzás van)A kijelző miért visszalépés? Az A6 kijelzőjéhez képest sokkal színhűbb és nagyobb a pixelsűrűssége, tehát élesebb rajta a kép.
iTunes, iCloud, iMessage, stb. teljesen fölösleges. (pedig ez az okostelefonok, főleg az Apple készülékek lényege)
A gesztusok azért nincsenek feltüntetve mert a touch id készülékeken csak az aktuális ios verzió miatt működnek. A legtöbb gesztus a face id-val ellátott készülékekhez készültek. Kis "ajándék", hogy több gesztus a mi készülékünkön is használható, de nekünk a legtöbb appnál a kijelző bal felső sarkában van egy használható visszalépés "gomb".
A sebességkülönbséget majd évek múltán fogod érezni, de ehhez nem árt némi okostelefonos tapasztalat.
Kaptatok egy céges Iphone-t és a cég nem biztosít normális töltőt hozzá? Hmm akkor itt van a kutya elásva. Sajnos a cégeket sok esetben nem érdekli a munkavállaló preferenciája mobilos szemszögből, de erről nem az Apple tehet, meg a hanyag beszerzésről sem. Ők azt igérik, hogy egy hosszú távon, az androidnál biztonságosabb környezetben használható készüléket ad, amely tökéletes összhangban van a többi Apple által gyártott készülékekkel, ennyi.
Egy szem Apple termék önmagában nem váltja meg a világot, főleg ha nem vagyunk fogékonyak az eltérő látásmódra...
-
judas13
addikt
A szériás Samun gondolkodom magam is (Amoled,5G, 4500 mAh), mivel az aksi mérete itt tényleg kompromisszumos, de természetesen megmarad másod telónak mint ahogy - ha jól emlékszem - Luck Dragonnál is megmaradt annak:)
A kompakt méret ami pótolhatatlan lesz, de valamit valamiért.. -
shifty!
senior tag
válasz
csendes #6117 üzenetére
"A kijelző és az akku is durva visszalépés a Samsunghoz képest, nincs rajta normális headset csatlakozó és nagyjából számomra ezek számítanának munkához."
És mielőtt a telefont megvetted / megigényelted, ezeknek nem néztél utána?
Egy A6 után jelentős az előrelépés sebességben, kezelhetőségben, a kijelző kisebb, de még így is szivesebben használom az SE-t, mint az A6-ot - tudom, mert az előző cégesem szintén A6 volt.
-
válasz
csendes #6117 üzenetére
Lumia 640LTE ohh régi szép idők , de mint kijelző és anyag használatban az igazi tejfölös pohár . Rendszert imádtam , de egy letűnt kor.
Én azt tanácsolom , hogy egy ideig ismerkedj a rendszerrel és ha valóban nem válik be, akkor igényelt egy új készüléket , mondjuk a Samsung bevált akkor egy A52S 5G-t . -
Zozo0525
őstag
-
csendes
addikt
Nem szeretem az okostelefonokat, úgy általában. Csak cégeset használtam eddig, úgy hozta a sors, hogy Lumia 640 Windows 10 Mobile után jött egy Samsung A6 Android 10-zel, majd most az SE 2020 iOS 15-tel. Totális döbbenet számomra a marketing és a valóság közötti szakadék. A kijelző és az akku is durva visszalépés a Samsunghoz képest, nincs rajta normális headset csatlakozó és nagyjából számomra ezek számítanának munkához. Kamera, iTunes, iCloud, iMessage, stb. teljesen fölösleges. Az külön bosszúság volt, hogy a felhasználói útmutatóban nincs világosan megkülönböztetve, hogy milyen gesztusok működnek a Face ID és Touch ID típusokon, ezzel is elment pár óra. Pozitívum, hogy Samba-val működik a fájl megosztás és 260 Ft-ért sikerült venni olyan adaptert, amivel micro USB-s kábellel tölteni lehet, bár az adatelérés nem működik. Olyan méretű a cégnél kapott töltőfej, ami egyébként nem jár a telefonhoz, hogy azt nem szívesen cipelném haza zsebben, viszont nem bírna ki egy hétvégét töltés nélkül. A szoftvert, sebességet és megbízhatóságot tekintve én semmi érdemi különbséget nem érzek a Windows Mobile, az Android és az iOS között, az iOS kicsit kevésbé testre szabható.
-
xZer0kidx
senior tag
Nem tudom van e közöttünk podcast hallgató, de megjelent a “Mobilarena Magazin” a Spotifyon. Remélem lesz apple podcaston is, mert bár most ép előfizetek a Spotira az AM mellett (döntésképtelenség
) de az egyiket remélhetőleg hamarosan lemondom, így nem mindegy, hogy ez hol lesz elérhető.
-
-
-
nji
aktív tag
válasz
Luck Dragon #6110 üzenetére
Őrzök mindent. Szeretem precízen továbbadni.
Gondolom az nem nagy hátrány, hogy nem 5G-s. De ahogy nézegettem a lefedettséget talán a Vodafone van a nagyvárosokban és a Balatonnál a többi szolgáltató meg rosszabb, tehát ez pár évig még nem lesz szempont. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Luck Dragon #6108 üzenetére
AZ Apple nem árul gyári alkatrészeket, egyedül a hivatalos szervizeinek küld. Nyilván könyebb úgy az ügyfelet hülyére venni ha azt mondjuk neki, hogy gyári. Ez nem csak náluk divat, a legtöbb sufniszerviz ezt mondja minden alkatrészre. iSamurai azért bicskanyitogató kicsit, mert drágábban dolgoznak a kitudjamilyen utángyártott alkatrészekkel, mint a hivatalos szerviz.
Nem szabad ennyire naivnak lenni, hogyha egy srác a pult mögött azt mondja, hogy gyári, akkor azt el is hisszük egyből. Abdul az M7 pihenőjében is azt mondja a 30 ezer forintos "iPhone"-ra hogy igazi, vagy Ármándó a bevásróközpont parkolójában a parfümre meg napszemüvegre. -
-
nji
aktív tag
válasz
Luck Dragon #6106 üzenetére
Köszi. Mindenképpen hivatalos úton szeretném, mert nagyon szeretem ezt a telefont is és lehet, hogy egy ideig megtartom második telefonnak. Egyébként 256 GB -os és gondolom ebből kevesebbet adtak el, most meg már nem kapható. Remélem jó áron el lehet majd adni 1-2 év múlva.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Luck Dragon #6106 üzenetére
iSamurai nem hivatalos szerviz, így gyári akkumulátoruk sincs . Ráadásul pont ők azok akik drágábbak , mint a hivatalos szervizek… Max az ellenségeimnek ajánlanám őket.
-
-
nji
aktív tag
válasz
#86564352 #6101 üzenetére
Nekem egy napot már nem nagyon bír ki töltés nélkül, de mindenhová viszek külső akkut is, amiről akár kétszer is fel tudom tölteni. Nekem is a 13 mini tetszik, de annak is elég gyenge az akkuja. Az akku miatt jobb lenne a sima 13-as, de félek, hogy az már nem egykezes telefon.
-
nji
aktív tag
válasz
Pfiucska #6099 üzenetére
Sajnos én állandóan osztom a mobilnetet és gondolom ez a sok hotspot nem jó az akkunak. Remélem még fél évet kibír utana kicsereltetem az akkut, de mivel nincs másik telefonom ezért addig meg kellene venni az utódját. A 13 minit néztem ki, ha tovább is bírja a régi, akkor az SE 3 jó lenne csak arról még nem sokat tudni, de a 13 mininél biztosan olcsóbb lesz.
-
törölt tag
93% szintén megjelenéskor vásárolt. Nem figyelem a jelzést, amikor majd napi használatban érezhetővé válik, vagy kiírja akkor fogom cserélni. Csak hivatalos szervizbe vinném. (következő készülékem 13 mini valószínűleg, ez marad családban)
Az iPhone 7 és az újabb készülékek por-, csepp- és vízállósága - Apple Támogatás
A por-, csepp- és vízállóság mértéke nem állandó jellemző. A készülékek ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Fujifilm X
- Medence topik
- RAM topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest