- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenonE
csendes tag
válasz
ToniSoprano #580 üzenetére
Gyorsabb voltál
Én is pont ezt akartam linkelni.
A telefon egyébként nem rossz, csak az ára az
Ennyi pénzt feláldozni mondjuk egy i7s tulajnak véleményem szerint nem éri meg, de az X még szóba jöhetEgyébként tényleg maradjon meg mindenki a maga platformjánál szerintem, az Apple az csak az Apple-ről szólt mindig is, az "előrelépéseket", a "fejlődést" csak az Apple felhasználók értékelik, és igazából a marketingesek csak nekik díszítik fel ezeket ilyen szépen. Mindezt szigorúan házon belül, vagyis konkurencia kizárva, épp mint Kim Dzsongun
Ha valami "forradalmi", és "innovatív" az Apple szerint, az nem azt jelenti, hogy mindenki számára az. Ők úgy értik, hogy az Apple klán tagjainak újdonságok ezek, más ezt ne vegye magára.
Legemlékezetesebb számomra az i6-nál volt, mikor bejelentették a "varázslatos" elforduló menü (landscape mode) opciótJövőre talán bejelentik a "felülmúlhatatlan" Widget on lockscreen fejlesztésüket, bár ebbe még belegondolni is képtelenség
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged