Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. Én csak xiaomi telefont használok évek óta szóval az ios troubleshootinghoz nem nagyon értek.
Barátnőm iphone 8 plus telefonja azt csinálta pár órája, hogy nem akart semmit megnyitni ezért újraindította és azóta csak bootloopol.
a legnagyobb baj, hogy 8000 kép/videó van rajta amit nagyon nem szeretnénk elveszíteni.
Hogyan lehetne kiszedni bootloopból adatvesztés nélkül?
Nem voltak a képek icloudba elmentve sem máshova.
Próbálta a hangeró gomb fel aztán hangerő gomb le majd hangerő gomb le és power gomb hosszan nyomva módszert de ugyan úgy bootloopol.
Minden információt elfogadok köszönöm! -
Istuu15
senior tag
Uh ez a bermuda háromszög
. Biztosítás van a telón és a legdrágább biztosítástól eggyel olcsóbb biztosítás van a telefonon. Az nem játszik, hogy felhívjuk a biztosítót és megmondjuk, hogy le esett és nem működik a wifi és a bluetooth? Ez a nőverem telefonja nekem pedig egyik okostelefonomt sem romlott el soha így egy kicsit új nekem a téma.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Adott egy iphone 8 amin a wifi és bluetooth elromlott. Sajnos hardwares hiba így elküldtük az apple szervízbe ahol azt mondták, hogy nem vállaljak ingyen mert serülve van a telefon. Egy kis repedés van a hátlapján de az hónapokkal ezelőtt keletkezett. Először a tmobilhoz vittük be és ott a hölgy azt mondta, hogy dobjuk a vízbe vagy törjük össze és hivjuk fel a biztosítót.
A telefon előfizetésre lett kihozva így még 1 évig fizetni kell. Sejtettem, hogy a férgek bele fognak kötni a törésbe és szerintem kizárt, hogy attól a kis eséstől romlott volna el a wifi és bluetooth. -
Istuu15
senior tag
válasz
tothferenc #5139 üzenetére
Sajnos nem. Egy hónapja ejtette el a nővérem és a hátlap alja eltört amiről én nem is tudtam eddig. De nem vészes.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Ma már a bluetooth sem működik az iphone 8 ason. Bekapcsolom felvillan kéken az ikon aztán visszq kikapcsolódik.
Gépen csináltam egy teljes backupot kész is lett a beállításokba a készülék menüpont alatt mutatja is, viszont a mappa üres és az itunes ba sem látam a képeket stb. Ez miért lehet? Ha sikerülne csinálni egy backupot akkor csinálnék egy restore iphonet -
Istuu15
senior tag
válasz
#40993792 #5135 üzenetére
Én igazából az androidnak vagyok a mestere úgy hogy keresek majd egy videót ahol megmutatják. Most gyorsan felrakom majd a laptopjára a fájlokat, kép, zene aztán egy hard resetet csinálok. Youtubeon találtam 2 videót ahol több dolgot is mutatnak amit meg lehet próbálni. Azon még ma végig megyek ha a hard reset nem működik. Egy pár napja jött az ios 13 ra egy frissítés remélem, hogy csak az okozza.
-
Istuu15
senior tag
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. A nővérem iphone 8 asán nem lehet a wifit bekapcsolni. A quick toggle nál a wifi át van húzva. Tegnap még jó volt ma már nem. Ios 13.1.2 van rajra.m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest