Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
Szia!
Persze.
Igazság szerint semmi bajom nem volt az S9-el, nagyon szerettem. Volt 1-2 dolog ami viszont zavart annyira, hogy ne maradjak ott. Alap esetben van nekem egy i7-es telóm, ez a céges. A cégtől most kaptam egy i8-at és párhuzamosan használhatom addig ameddig ez a korona szitu tart, így az i8-at befogtam magán telefonnak.
A váltás azért történt meg, hogy az ún. ikon jelvények amelyek mutatják pl. az olvasatlan üzenetek számát az Samsungéknál úgy működött, hogy ha töröltem az értesítést, akkor törlődöt a jelvény is. És sokszor felejtettem el dolgokat ez miatt. A másik pedig ami nem hagyott nyugodni, hogy az Android 10-es frissítés után már nem volt olyan jó a ram kezelés mint eddig, és az őrületbe kergetett ha valami újratöltött. i8-on pedig van amikor egy appot használok este, és másnap délelőtt jut eszembe és még mindig a ramban van sok másikkal együtt.
Amikor majd le kell adnom az i7-et később, akkor az i8 lesz a céges telefonom, és privát telefonnak vagy az új SE-t vagy valamelyik X szériát tervezem majd venni.
Egyelőre rendkívül boldog vagyok az i8-cal, pont ezért gondolkodom az új SE-ben későbbre.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged