Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petester
senior tag
Ez is jó tipp volt, köszönöm!
Wp10-ről jöttem, a beviteli élmény hasonló, ott majdnem ez volt az alap billentyűzet, csak az írásjeles karakterek és a számok bevitele más. Sőt ha jól emlékszek, a Swiftkey-t fel is vásárolta a Microsoft.(#4260) hemaka
Köszi, szerintem megtaláltam, de nem a haladó beállítások között volt, hanem az átirányítás és pop/imap fülön találtam meg az imap-alapú hozzáférés lehetőségeit. Bár még élesbe nem próbáltam ki, nem állítottam be újra a Mail-be a gmail fiókot.
De nekem az nem tiszta, hogy miért működik az Outlook alkalmazásban és miért működött a korábbi telefonomon is? Itt meg nem... Bár az MS és Google szolgáltatások nem mindig vannak/voltak barátságban egymással...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nyaralás topik
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Wp10-ről jöttem, a beviteli élmény hasonló, ott majdnem ez volt az alap billentyűzet, csak az írásjeles karakterek és a számok bevitele más. Sőt ha jól emlékszek, a Swiftkey-t fel is vásárolta a Microsoft.