- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Hát ő tényleg őszintén elmondja a frankót általában, pedig szinte a kezdetektől (talán első iPhone óta) kizárólag alma termékeket használ.
Telefon, laptop, tablet, pc, minden Apple nála.
Én az ő videói után voltam úgy vele, hogy az életben nem lesz semmim ettől a cégtől, mert ez a pofátlan mindenen spórolós, mindenért fizess hozzáállás... kösz, de kösz, nem.
Kicsit undorítónak tartom ezt a "mindent a felhasználókért" marketing rizsát, közben meg épp az ő véleményükre, igényeikre tesznek magasról. A lényeg, hogy az életedet is náluk költsd el. -
batai15
félisten
Mint írtam nekem is jelenleg se van. Ár érték arányban jó telefon de magától az iostől nem kell hanyatt esni. Jó meg fluid de például nekem hetente újra lel indítani mert van valami bug és ugyan kézre áll de a droid felepitse értelmesebb nekem. Szóval ha úgy van nekem spec nem okozna gondot vissza térni droidra nem rosszabb semmivel sem.
Elégedett vagyok jelenleg az se-vel de be kell látni hogy a csúcs szifonok kicsit le vannak maradva
Ettől függetlenül jó hasznalni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest