Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Az a helyzet, hogy a Media Martknak az online webshopja totál külön van az offline üzletektől. Én üzletben dolgozok és nálunk minden telefon, amit eladunk azt ki kell írnunk egy bizonylatra, amire az IMEI számot is ráhúzzuk, a másik dolog hogy a vevőszolgálaton pedig egy garanciajegyet is kapsz. A garjegyen a telefon típusa, imei-je és vásárlás dátum/helye rögzül, tehát plusz egy IMEI-s bizonyíték, hogy hol is vetted az adott készüléket.
Annyit tudok javasolni, hogy akár facebookon lehet írni a Media Markt online-nak, vagy befárd az illető valamelyik üzletbe és kérelmeti a garanciajegyet. Egy jó tanács, ha esetleg máskor rendel valaki és lehetősége van rá, akkor üzletben vegyétek át, mert amiket fentebb írtam, ugyan úgy fognak zajlani.

-
hemaka
nagyúr
En a mai napig nem ertem mi is ez a szavatossag pontosan, valami mondvacsinalt garancia?
Anno amikor az mm-ben meloztam imeit mi irtunk a szamlara, aztan nem tudom, hogy most mi a helyzet.
Telekomnal eleve ugy nyomtattuk a szamlat es garijegyet, de most az elektronikusban is ott van, bar naluk mindig magyar regios volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest