Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
The.Biker
üzenetére
Persze, maximálisan érthető, az itt olvasottak után egyébként már én sem tervezem a 8-ra való váltást. Ezért érdekelt, hogy miben gondolkodsz, mert tudom, hogy sok mindent próbáltál már.

lugosi
Azért linkeltem be, mert amikor bepromózta, hogy kapott az iCentre-től egy i8-at tesztelésre, akkor sokan írták, hogy kíváncsiak lesznek a véleményére. Számomra egyébként egy rendkívül szimpatikus pali, nagyon jól látja a dolgokat, és szintén elismerésre méltó, hogy a kedvenc márkájával kapcsolatban is belátja ha valami nem kóser. Több olyan mentalitású emberre lenne szükség, mint ő. Zsíros László Róberten kívül ő az egyedüli vlogger, akit követek, már nagyon régóta és amikor a vlogokat csinálta, csak szimpatikusabb lett, mert jó volt egy olyan ember videóit nézni, aki hozzám hasonlóan gondolkodik, ha nem is mindenben, de a dolgok döntő többségében igen.
De ez természetesen csak az én személyes véleményem, tudom, hogy sokan nem csípik, de itt adott a lehetőség, hogy nem kattintotok rá, ezért írtam oda zárójelben, hogy kinek a "tesztje". 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest