Új hozzászólás Aktív témák
-
elekreg
tag
Nem tettem meg, annyit írtam le csupán, amit a net kidobott, tehát nem is bukott semmit, illetve csak nálad néhány dolog.
Többen is jelezték közben, meg linkeltek topikokat, hogy miért ne kínlódjak veled (meg még egy taggal), szóval nem folytatnám ezt tovább, ha nem muszáj, meg amúgy sem vagyok vevő a mondat szétcincálós butaságokra, illetve arra sem, hogy olyat próbáljanak belemagyarázni a másik hozzászólásaiba, csak hogy a másik félnek kedvezőbb legyen, amik valójában nincsenek benne, szóval akár hanyagolhatjuk is a témát.Tudod, okosabb...Csak nem jött végül iOS frissítés, pedig tényleg nem árott volna néhány javítás, a 7-esnek már elnézek valamennyi bakit, de a 8 Plus-nak nem, ez így csúnya kicsit, pedig minden éven eljátssza az Apple, ilyen tekintetben tavaly talán csak kevésbé, de 2 éve a 6s Plus-nál is több frissítést kellett várni, mire (a 6s-hez képest is) javult néhány dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged