Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
mackoman #655 üzenetére
Különbséget kell tenni, hogy valaki kamatmentes részletre hozza ki, vagy rendes hitelre. Utóbbi szvsz nagy felelőtlenség. Kamatmentes részletet is sokan nem azért használják ki, amiért te, hanem mert csak így megy, aztán szorong. Én is kihasználtam párszor ezt a lehetőséget, pedig vehettem volna egyben is. Igaz elég ritkán, mert többnyire gsm boltból veszem a készülékeket, amióta nem 10-20, hanem 100-110k-t lehet spórolni. De amikor szolgáltatónál vettem valamit, azt többnyire részletre vettem mert kényelmesebb, kevésbé megterhelő, ráadásul én szabtam magamnak egy havi keretet amit ilyen kütyükre költhetek és ezt könnyebb lenne követni, ha mondjuk minden havi részletre lenne vásárolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest