Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
mackoman
üzenetére
Különbséget kell tenni, hogy valaki kamatmentes részletre hozza ki, vagy rendes hitelre. Utóbbi szvsz nagy felelőtlenség. Kamatmentes részletet is sokan nem azért használják ki, amiért te, hanem mert csak így megy, aztán szorong. Én is kihasználtam párszor ezt a lehetőséget, pedig vehettem volna egyben is. Igaz elég ritkán, mert többnyire gsm boltból veszem a készülékeket, amióta nem 10-20, hanem 100-110k-t lehet spórolni. De amikor szolgáltatónál vettem valamit, azt többnyire részletre vettem mert kényelmesebb, kevésbé megterhelő, ráadásul én szabtam magamnak egy havi keretet amit ilyen kütyükre költhetek és ezt könnyebb lenne követni, ha mondjuk minden havi részletre lenne vásárolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi