- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz
PlayMax #4210 üzenetére
Én nem rég váltottam wireless töltésre, és nagyon meg lehet szokni, kényelmes. Az, hogy kábellel megy, szinte tökmindegy. Nekem van az irodában is, és otthon is egy töltő (Banggoodról kb 10k volt a kettő együtt), így hétköznapjaim 99%-ban bármikor tudom tölteni a telefont, mindenféle kábelezések nélkül.
A másik fontos dolog, ami nekem már nagyon hiányozna, az a TrueTone kijelző. Mindig meglepődök, mikor valamelyik családtagom régebbi készülékét fogom a kezemben, hogy mennyivel kényelmetlenebb a szememnek. Természetesen mindent meg lehet szokni, de a jót könnyű.
Hardver összehasonlításának jelenleg nem sok értelmét látom, de egy pár év múlva biztosan kijönnek a különbségek, ahogy eddig is.
Szerintem ha megteheti az ember, akkor vegyen i8-at, vagy akár újabbat is. De abban is biztos vagyok, hogy a 7-tel sem jár senki rosszul, mert nagyon jó készülék az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged