Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
Persze.. én ebből az "iphoneszarazandroidjó" korszakomból kinőttem.. amikor rájöttem, hogy mind a 2nél van(volt) jobb rendszer
. Sőt majdnem vettem is egy SE-t, mert az közel tökéletes árérték arányban van, de amikor valaki azzal jön, hogy az android ennyi pénzért sz@r, lassú meg sokszor kell újraindítani a telefonokat stb, erősen felmerül bennem az az érzés, hogy vajon MA! fórumban vagyok-e vagy facebookon.
(#461) LyonnaisFan1
Én már látom mi lesz belőle: User Error, vegyél újat.
Ugyanez a facebookon a kommentek alatt: A Note7 meg felrobban jajajj.
-
Lacy6
senior tag
Meg azzal, hogy itt jó pár iPhone felhasználó mint valami hittérítő próbálja győzködni az embereket, hogy az az isten és aki androidot vesz/használ az egy hülye. Mert persze azt 3-4 nap után újra kell indítani mikor már teljesen használhatatlan lesz stb.
Ahelyett, hogy elfogadná azt, hogy sok embernek nem felel meg az Iphone, vagy egyszerűen nem tetszik neki, vagy a rendkívüli rossz ár/érték arány miatt nem kell neki és akár csak ezért androidot használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest