Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- OLED monitor topic
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
válasz
Parallaxis #941 üzenetére
"A kijelzők méretének aránya!
No ennek abszolút nincs jelentősége."Ez mekkora kamu.
-
QwErTy42
addikt
Ahogy látom kezd "kihalni" ez a topik.
Én annak örültem volna, ha az X-et kihozzák egy 4,8-5 colos és egy 5,8-as verzióban X és X+ néven. A kisebbik került volna annyiba mint a mostani 8 a nagyobbik meg mint a 8+. Ez lett volna a korrekt.
Szerintem SJ nem hagyta volna, hogy ennyire lemenjenek kutyába ezzel a 8-as párossal. Tisztán látszik, hogy itt csak az extra profitra mentek és nem arra, hogy valami "forradalmit" vagy hasonlót tegyenek le az asztalra.A 8 ezekkel a kávákkal már sokadik éve így 2017-ben elég tré. A mantra, hogy az AMOLED meg most lett nekik elég jó... egy vicc. Ezt a szintet már két-három éve belerakja a Samu az S szériába. Na meg ha most elég jó, akkor a 8 és 8+ miért nem kapta meg? Egy 720 vagy 1080 pés Amoled kijelzőt pedig csak úgy fosták volna a Samu gyárak gombokért...
Ha nem 1000 dodó aka. 430 ezer "pénz" lenne az X, akkor még be is ruháznék rá. Bár én arra vártam, hogy a kijelzőbe integrálják az ujjlenyomatolvasót. Az elég menő lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest