- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
pumpedlix #424 üzenetére
Egy generációt sosem érdemes váltani, én is kihagytam a 7-et, de a 6S után az i8 azért nem kicsi előrelépés.
(#407) Lacy6: 3GS-el léptem be az Apple userek közé, aztán amikor a gyerek megsemmisítette gyorsan vettem egy Sony Androidos telefont 140K-ért, mert azt mondta mindenki milyen jó. Fél év múlva már 2-3 mp volt mire egy fényképet megnyitott. 70K-ért gyorsan el is adtam.... és megfogadtam, hogy maradok iphone vonalon, mert még sose csalódtam. Amit elvárok azt tudja, én nem akarom hegeszteni, szétpimpelni abból már kinőttem...
Lehet van szebb, jobb akkus, szebb képet csináló, okosabb mobil, de ezt a stabilitást és kiszámíthatóságot semmi más nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest