Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
pumpedlix
üzenetére
Egy generációt sosem érdemes váltani, én is kihagytam a 7-et, de a 6S után az i8 azért nem kicsi előrelépés.
(#407) Lacy6: 3GS-el léptem be az Apple userek közé, aztán amikor a gyerek megsemmisítette gyorsan vettem egy Sony Androidos telefont 140K-ért, mert azt mondta mindenki milyen jó. Fél év múlva már 2-3 mp volt mire egy fényképet megnyitott. 70K-ért gyorsan el is adtam.... és megfogadtam, hogy maradok iphone vonalon, mert még sose csalódtam. Amit elvárok azt tudja, én nem akarom hegeszteni, szétpimpelni abból már kinőttem...
Lehet van szebb, jobb akkus, szebb képet csináló, okosabb mobil, de ezt a stabilitást és kiszámíthatóságot semmi más nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet van szebb, jobb akkus, szebb képet csináló, okosabb mobil, de ezt a stabilitást és kiszámíthatóságot semmi más nem tudja.