- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja nem, nem. A készülék az havi 4-5k, a maradék maga a telefonszámla. Szóval mindig azt veszem, amit megkapok a szolgáltatótól kb. 150-160 ezerért - az előzőt ugye eladom 40-50-60-ért, ahogy sikerül, ezt beleteszem az árba, a maradék két évig pedig ennyi, kamat nélkül. Most 7 ezres csomagban vagyok, minimális telefonálás, 4 GB net.
Az más kérdés, hogy havi 10-ért a T Ausztriában ingyen adja az iPhone-t a csomaghoz és szinte korlátlan minden. De hát mi jól élünk, ki tudjuk fizetni ezt is, mi az nekünk.
-
Oké, de ha jól figyeltél úgy kezdtem, hogy havi 12k, minden esetben. Mielőtt megjelent az iPhone akkor is havi +10k-s csomagban voltam. Nekem a telefon/net ennyi minden hónapban, kb. fixen. Évi 150 ezer. Ez van. Ha mondjuk ugyanígy kiszámolnám, mennyit költöttem sörre az elmúlt 10 évben, lehet akkor sírva is fakadnék, de hát mit tegyek.
A telefon legalább tervezett költség. A sör nem az.
Más cigire, VGA-ra, fene tudja mire szán ennyit. Én a telefonálásra+telefonra. Így van belőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- 1 napig Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest