Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Amazon Kindle
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #21706 üzenetére
Az iPhone 9 akkor lenne nyerő nálam, ha egy kicsit növelnék a képernyő méretét, ugyanabba a házba (ami tökéletes méret nekem), kicsit javulna a kijelző-előlap arány, talán alul-felül, kicsit faragnának, meg oldalt a keretből, az nyerő lenne, nem sok esélyt látok erre (nem technaikai-pénzügyi, hanem piaci okokból nem lesz szerintem), de jó lenne. (nincs/kicsi esély)
És visszahoznák a jack-et, meg a fém hátlapot. (nincs/kicsi esély) Ja meg a fizikailag benyomható gomb-ot, úgy utáltam a hetest meg a 8-ast kipróbálni, mindig be akartam nyomni, de nem lehetett, fusztráló volt.
A fém hátlap meg az Apple pay miatt nem lesz, bár megoldható lenne, például elrejtenék a logóban. De ehhez brain kéne
Meg kapna egy modernebb processzort, kamerát, több RAM-ot kicsit jobb akksit (ez fog történni)
A konklúzióm az, hogy nem fogom lecserélni, mert a számomra fontos dolgokban (kijelző, jack dugó, hátlap, fizikai gomb) nem lesz lesz változás/nem lesz, avíttos marad a design valószínűleg, a számomra elhanyagolható dolgokban lesz fejlesztés, nem lesz sokkal sokkal gyorsabb se, látható a videókban is, mondjuk a kamera az talán fontos lenne nekem is, bár jókat lő a 6S is, íme: [link]
Nem éri meg nekem 160-180 ezret rádobni egyáltalán, bár ki tudja, előbb látni kell.
Nem beszélve a menőségi faktorrol, olyan lesz szemből mint egy iPhone 6, kicsit röhejes már.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Linux kezdőknek
- Androidos fejegységek
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest