- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is jártam mostanában egy párszor Telekom T-pontban, elég frekventált helyen. Amit némelyik ügyintéző hölgyike ott előadott a vevőkkel... Az a pofavágás, csapkodás, csörtetés, papírlobogtatás... Komolyan mondom, az volt az érzésem, hogy összeszedték az elérhető hisztérikákat, hogy elijesszék az ügyfeleket.
De olyannal is volt dolgom, aki rám se nézett, valamit netezett míg hozzám beszélt, és foghegyről közölte, hogy azt nem tudom elintézni náluk. Ami nem volt igaz, ezért mondjuk írtam egy panaszlevelet a T-nek, aztán elnézést kértek. Tudom, hogy genyóság, de újabban minden ilyesmit megpanaszolok. Annyi ember keres munkát, aki szívvel-lélekkel dolgozna, erre ilyen pökhendi alakok nem tudják megbecsülni a helyüket... -
peter.tamas
csendes tag
Vodánál kicsit máshogy volt egy héttel ezelőtt a sztori.
Webshop jelzi, 6+ van készleten, 6-os sima 16 gigás nincs. Sehol.
Bementem egy Gödöllői Vodafone boltba, mind 3 színből, mindkét méretből(6,6+), letettek elém egy-egy darabot, hogy válasszak, mert van készlet bőven.
Kíváncsiságból, miután megvettem a készüléket, elmentem egy másik Gödöllői Vodafone boltba, ahol szintén volt minden színből, mindkét méretből raktáron több darab is.
Se előre rendelés nem történt, sem semmi. Besétáltam, elhoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest