Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- HP nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
Köszi az infót. Nekem nem kell számla, ha a gariztatás enélkül is intézhető. Remélem azért nem kerül ilyenre sor. Ilyesmi átalakítót kaptam, de nem egy életbiztosítás, simán kicsúszik belőle az UK-s csatlakozó.Ráadásul általában rohadt nagyot szikrázik mikor bedugom a konnektorba... (Én kifejezetten kértem hogy magyar adaptert adjon hozzá, mert 3 hónapja mondtad, hogy ezzel viccelődik
)
Rendeltem is gyorsan egy ilyet Érdekes volt amúgy, hogy dobozból kivéve nem lehetett bekapcsolni a gépet, csutkára le volt merülve. Töltőre dugás után negyed órával szerencsére beindult. Érdekes, mert az eddigi akkumultátoros cuccaimban volt azért annyi kraft hogy be lehetett kapcsolni. Ez a dolog Apple-nél általános? 7.1.2-es rendszerrel érkezett egyébként. -
Nekem más a véleményem a csajrol. Anno 2 éve jól megkajaltatott. 2 db nexus 4- et vásároltam tőle majd kaptam egy mezei számlát es azt mondta ez a garancia ezzel lehet mindent intezni le van beszélve az LG- vel. Természetesen nem igy volt. Felhívtam őket es totál más volt a történet. Elég sokat kinlodtam vele míg visszakaptam a pénzemet. Egy Apple termek eseteben igaz ez mind1, mert a garihoz nem kell papír,de érdemes vigyázni vele. Nálam a szállítási idő is + 2 hét volt mint amit ígért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)