Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szerintem a legjobb gép a piacon. Remélem hamarosan beszerzem én is.
Az Lg G2 is laggol mégis használod. Akkor mi itt a gond?
-
Sur1G
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egyetértek, hogy az Air az iOS 7.0-val elég lagos itt ott, illetve sokaknál nem túl stabil, viszont még így is egy "csúcs" android szintjén van. Viszont a béta videók alapján elég sokat javítanak ezeken a dolgokon, míg ezt android tájáról nem mondanám el. Valahol olvastam, hogy safariban megoldották, hogy ne töltögesse újra a lapokat, sokkal több lapot tud "élesben" tartani a béták alatt. Aki használ bétát ezt meg tudná erősíteni, illetve cáfolni?
-
csab2
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Valóban az IMDb app esetében nem olyan folyamatos az orientáció váltás, mint mondjuk Safariban.
Csak szólok előre: lesz még rosszabb is.
Pl.:
Nálam már 2 megnyitott oldal esetén is előfordul (nagyon gyakran, szinte mindig) Safariban, hogy váltáskor újratölti az oldalakat. Írták már itt a fórumon, hogy más böngészővel nem ilyen, de én szeretem a Safarit, nem akarok másik böngészőt használni. A multitask is egy fos. Pl. a Facebook újratölt, Mindig TV újratölt, játékok is újratöltenek. Az, hogy az adott app ott folytassa ahol abbahagytam csak álom. Lehet, hogy az appok nincsenek jól megírva, lehet, hogy az iOS7 nincs még kellőképpen optimalizálva a 64 bitre, lehet, hogy kevés az 1 GB RAM, nem tudom, de ez így nem kóser.
Félreértés ne essék, ettől (vagy inkább ezzel együtt is) én imádom az Airt, el nem cserélném semmi másra, de a tény az tény: vannak gondok. Nagyon remélem, higy a 7.1-ben orvosolják.206 cc:
Én az Erste és az Axa netes felületét használom, tökéletesen működik mindkettő Airen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő