Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Nem mind1 az neked, hogy mit mókolnak az áfával?

Engem nem hat meg, hogy az állam bácsi kevesebbet lát esetleg belőle, és így legalább én is jól járok,nem is kicsit. A lényeg, hogy bontatlan a cuccos, gariját meg neten le lehet csekkolni, nagyon utánuk néztem, eddig mindenkinek rendben volt, aki ott vette.
Gondolj bele, plusz 5 ezresért már 32GB-os verziót tudnál venni 16 helyett.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Apple Pencil 2 (második generáció)
Üzleti előfizetők hirdetései
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)