- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Milyen hátlapot vagy tokot használtok hozzá? Gondolom a régi smart cover nem jó hozzá, fóliát pedig még csak előre találtam. Mindenképp szeretnék valamilyen megoldást arra, hogy a hátlap ne karcolódjon. Vigyáztam az iPad 2-re is, szilikon hátlapot azért tettem rá.
-
erdoke
titán
Az, hogy mit szeretnél kiváltani vele, nem sokban befolyásolja a tárhely méretét. Mivel az OS kevesebb helyet foglal, az irodai és egyéb programok is kisebbek, emellett multimédiás tartalmakat akár otthoni, akár netes felhőből lehet streamelni, leginkább a telepített durva méretű játékok száma határozza meg, mekkorára van szükség. Én kényelmesen elférek a 32-esen, de ha +30-40 nagy játékot telepítenék még, akkor is elég lenne a 64-es.
-
Zjunior
veterán
Megjött!!!
Brutál! -
Ilidzser
tag
Ha valaki nem nagyon csinál semmit a laptopon akkor azért ki lehet az váltani, bár akkor is kérdés, hogy mire kell 128 giga. De legalább olyan hiba nincs, hogy kár, hogy nem nagyobbat vettem...:-)
De legalább van, aki el tudja dönteni mit akar,
Én őrlődöm, hogy maradjak-e a mininél vagy térjek át a nagyra...Mobilitás szempontjából engem a 3-as nagyon zavart. Hiába fogtam kézbe az Airt, a gyakorlati részt nem tudtam kitalálni... -
spawn21
veterán
-
spawn21
veterán
válasz
Mela Kehes #787 üzenetére
Igen, mert értelem nincs akkorát venni. Egyrészt mert egy vagyon ,másrészt ,mert egy vagyon
32-es
-
legiaap
félisten
Akiknek már van Air, azok hány GB-osat vettek?
Én vagyok az egyetlen aki 128-asra vadászik? -
Mela Kehes
addikt
Az iPad 2-höz használt Camera Connection Kit átalakítóval müködne ezzel?
-
Zjunior
veterán
válasz
kissandras20 #780 üzenetére
Használd egészséggel!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
En is,grat
-
spawn21
veterán
válasz
Mázlista . Nekem pénteken hozzák
Grat
-
válasz
Soha többet nem követem el azt a hibát, hogy APR-től rendelek valamit, bármilyen más forrásból megkaptam volna már... Amúgy grat.
-
kissandras20
aktív tag
Na már én is air-ről írok! Megjött tmobiltól. 32gb Lte
-
Gergi
senior tag
Srácok, a Partnero mennyi megbízható hely? Egész jó áron van náluk az Air!
-
Szeko2
tag
Minden felfogás kérdése... Mindenesetre én 40 felett járok (években), én egy PDF újságot 7,9 collon nem tudok kényelmesen elolvasni olvasószemüveg nélkül...
És egy NORMÁLIS multifokális olvasószemüveg BŐVEN többe kerül, mint 30.000 Ft.
Szóval, nekem az Air a nyerő, hiába drágább... 40 évesen TE is ezt fogod mondani majd...
:-) -
Katsuo Nobuo
csendes tag
Az a legjobb Csabában egyébként, hogy nem elvakult és elfogult, hanem elmondja a pozitívumokat, de emellett a negatívumokat is.
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
Wozniak Bandit is megnézhetitek.
-
legiaap
félisten
Ez volt már?
Hatalmas a srác. -
GALARDO
addikt
-
spawn21
veterán
Pénteken már itt is lesz, csak egy kicsit erőszakoskodni kell
-
rene85
aktív tag
Látta már valaki az Air-t boltban, ahol kipróbálható? Pl a Deákon, a Fashion streeten? (vodába is kell mennem, gondoltam egy irányban vannak)
-
zlesi
csendes tag
Tényleg furcsán kopog a kijelző, mintha valami olcsó vékony plexi lenne. Persze tudom hogy nem az, én meg bírom szokni, ha azt mondjak így a jó...
-
wtomasz
csendes tag
Köszi a válaszokat! Akkor ezek szerint mindenhol csak fehér van kitéve... Furcsa ez nekem, mert pl iPhone 5S-ből mind a 3 szín ki van rakva kb mindenhol, és sokkal könnyebb így eldöntenie a potenciális vevőnek, hogy melyiket szeretné.
APR-ekben néztem amúgy én is, meg Médiában, de ott a hétvégén még a létezéséről se tudtak...Az azonnal rohanni kell megvenni elvvel meg nem értek egyet, két okból. Egyrészt a nagy rohamban hajlamosak nem betartani bizonyos technológiai paramétereket a gyártásnál, lásd fekete iPhone 5 kopása. Nagyon valószínű, hogy nem elég ideig, vagy nem az előírt hőfokon égették be a festéket, amíg a legnagyobb rohamtempót kellett tartani. Akik ugyanis 1-2 hónappal a premier után vették meg, azoknak érdekes módon már nem kopott, nem egy ilyet láttam anno...
Másrészt pedig ugyan tényleg tartják ezek a cuccok az árukat, de ilyenkor év végén jön a fekete péntek, aztán karácsony, kizárt hogy sehol nem lesz rá semmilyen akció. Oké, valami nagy királyságra nem kell számítani, max 10%-os engedmény, vagy ilyesmi, de sajnos a magyar pénztárcának az is sokat számít...És szerintem attól se kell tartani, hogy az ingyenessé tett szoftverek nem maradnak azok, ugyanis abból a szemléletből kiindulva tették őket azzá, hogy ők a hardverek eladásából élnek, nem a szoftverekből. Legalábbis úgy rémlik, hogy volt valami ilyen info az ipad keynote után.
-
dani786
tag
Köszi mindenkinek!
Az apple care-es kérdésemre tud valaki valamit?
(#750 hsz)
-
Alex91
félisten
Egyet megtanulni: Apple cuccot mindig a kiadasakor vasarolunk. Vagy az elozo generaciot (kis rahagyassal, hatha lesz akcio), vagy az ujat, mert annak ugyse fog lemenni az ara a ciklusa vegeig! (Nem veletlenul allnak sorba az emberek a kutyukert. Tudjak, hogy a premierkor van a legjobb aron.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest