- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Marcelllll #613 üzenetére
Én iPad3-al jártam így, annak bedöglött a WiFi-je. Szóval ja sanszos a hardveres hiba.
-
Cyberpunk
félisten
Értem, vagy is nem értem, de elfogadom, hogy más a nézőpont. Az én gondolkodásom túl racionális, mindig keresem az okokat, a tok meg a minőségi ház így együtt számomra értelmetlen. Az emberek a kocsijukat sem fóliázzák le, vagy burkolják be, pedig nem kis kárt okozhat egy kavics is. Még mások a széltől is óvják az amúgy pótolható technikai eszközeiket, de kinek mi.
-
Cyberpunk
félisten
Vigyázni kell. Amúgy az én mobilom is leesett a múltkor a beton meg is kapta az egyik sarkát, de hát ez is része a történetnek. Nem olcsó készülék, én sem szarom a pénzt, de vállalom a kockázatot, ha félnék vagy széfben hordanám, vagy olcsó készüléket vennék, amit nem sajnálnék.
Na mindegy az alap mentalitásunk gyökeresen más.
-
Cyberpunk
félisten
A tok nem karcolódhat az nem zavar? Vagy fóliázod a tokot is?
Amúgy ha a hátlap karcos, akkor abból mit érzékelsz?
Remélem a műanyag készülékek nem zavarnak, meg nem fikázod őket az anyaghasználatuk miatt, mivel azokat is lehet tokba dugni, akkor meg már mindegy ugye, mert a tokkal érintkezel.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
SonyNex7 #569 üzenetére
Halkan megjegyzem, hogy lehet nem a legmegfelelőbb ilyen felhasználási területre egy iPad. Vannak strapa táblák, amik direkt terepre valók. Vagy ha ilyen speciális igények vannak veszel valami ütésálló, vízálló tokot rá. Viszont aki otthon használja, vagy menet közben, táskában hordja, azt irodában veszi elő, váróterem, tömegközlekedés nem igazán van szüksége ilyen szintű védelemre. Meg felesleges is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
alkatraz3000 #555 üzenetére
Magadnak veszed, vagy a következő tulajnak? a probléma az, hogy manapság mindenki elvárja egy használt holmitól, hogy makulátlan legyen, mint ha most bontotta volna ki. Persze lehet vigyázni rá, néha csodálom, hogy egyesek ki merik egyáltalán vinni, meg ilyen olyan fólia, a tokra is fólia, mert drága volt. Aztán áradozik, hogy milyen szép, meg minőségi anyagokból van az a gép, közben meg a tokot fogja, bámulja, a fóliával érintkezik.
Szerintem jól csinálja a Samsung minek jobb anyag a műanyagnál, ha úgy is megy egy nyavalyás tokba nem?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
csalafinta65 #506 üzenetére
Nem azért de minek vagy te itt még mindig? Flame az megy gratulálok!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
alkatraz3000 #401 üzenetére
Biztos, hogy nem fogják összevonni. Tehát nem kell félni, hogy az iOS majd jól lebutítja a Mac-eket, mert az OS X megy a kukába. Teljesen más felhasználási terület!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Parallaxis #396 üzenetére
Ne erőltesd veszett fejsze nyele!
-
Cyberpunk
félisten
Elektronikai gyárban dolgozok. Az összeszerelést kézi munkaerő végzi, na de a nyomatott áramköri lapokat gépek szerelik. SMT gyártástechnológia.
A javítást viszont tuti kézzel csinálják, gépek nélkül. Egy IC, vagy egyéb felület szerelt alkatrészt így a legegyszerűbb cserélni, ha épp az a probléma.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
csalafinta65 #304 üzenetére
Az "öreg" nem túl kedves megszólítás nem muszáj egyetérteni más véleményével, de minimális kulturáltság nem ártana!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
csalafinta65 #178 üzenetére
Változás az, hogy a 10.5-ben RGB mátrixú pixel elrendezés van pentile helyett. Az azért nehezebben ég be, mint a másik. Amúgy kétségtelenül a legjobb, na de az iPad IPS-ének sincs szégyenkezni valója. Nyilván a fekete gyengébb jóval, meg kontrasztarányban is elmarad. Ez tény!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Pttypang #127 üzenetére
Így van hogy nézi a buszon azt, ha nem fér rá, mert csak 16 GB, ráadásul abból is jó ha használható 12 GB.
Amiért viccesek ezek a kifakadások az az erőltetett hiányosság keresés, és ha megvan akkor azon lovagolni oldalakon keresztül. Tény, hogy nem bővíthetőek, soha sem voltak, és nem is lesznek az Apple táblák, és telefonok! Viszont van 64, meg 128 GB, és vannak egyéb módók, hogy kibővítse az ember a korlátait a gépének. Ez csak a fika semmi más, szerintem a nyavalygók egy része akkor sem venné meg, ha lehetne SD kártyával bővíteni, akkor meg az iTunes lenne a probléma.
Viszont jól lehet szidni a gyártót egyéni vélemény mögé bújva.
-
Cyberpunk
félisten
Ez ugyan olyan vicces, mint a fanboykodás, csak haterkedésnek hívják. Unalomig ismételt "problémák". Persze lehet véleményt formálni, na de tudomásul kéne venni azt is, hogy mivel indokolják meg a hiányát. Nem pedig besértődni, hogy ha valaki elmagyarázza miért nincs benne. Igen most is általánosságban írtam, nem céloztam senkire! (Ezt kötelező odaírni ma már.
)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
alkatraz3000 #77 üzenetére
Az a SAMOLED már rég nem az! 7800 kelvint tud, ami igen csak jó. Ráadásul a 10.5-ben RGB-s van. Hátrány a beégés lehet.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Mr Bond 007 #71 üzenetére
De hőbörögni könnyebb, vagy direkt ez a cél. Ez jellemző az Apple topicokra SD kártya, BT fájlküldés, iTunes ect!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
voyager4.4 #66 üzenetére
Uncsi!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
alkatraz3000 #62 üzenetére
Csak az nem epöl.
-
Cyberpunk
félisten
Nem lett rossz, és jó dolog, hogy a RAM méretét duplázták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs könnyű dolga az Apple-nek, ha a táblagépük fejlesztéséről van szó, de azért mindig megoldják a feladatot. A második generációs Air is nagyon jó lett.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óvodások homokozója
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Stellar Blade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest