Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Milyen videókártyát?
 - Apple MacBook
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Apple asztali gépek
 - OLED TV topic
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ClioRS
őstag
A hely dolog nem állja meg a helyét, mivel ennek is kell valamennyi hely, hogy ki tudd támasztani. Tehát bukta. Nem tudom, hogy egy 10 colos laptopon mit kell tuszkolni, meg miért nem lehet kényelmesen használni. Nekem 15-ös Asusom van, annál sokkal könyebb elhelyezni valahol, hozni-vinni.

Az egér és bill benne van gyárilag a laptopban, így ez még plusz költség az iPadnál.
Sorry, de azért, hogy nyomkodni tudjam a kijelzőt, meg lehessen vagánykodni vele szerintem nem sokan fognak kiadni ennyi pénzt. A netbook-ok is drágák, de ez még azokon is túllő, és jóval kevesebb dologra használható.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 94% Akkumulátor
 - Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest