Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hővezető paszták
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
sien
aktív tag
mint mondottam volt a gyereknek van olyan netbookja mint a barátnődnek. az hogy neked a 4cm kitámasztó egyenlő a 25cm széles billentyűzettel, ez már magánügy.
nem meggyőzni akarlak mert minek, de abban biztos lehetsz hogy nem vagánykodásból fogok ilyet venni. főleg hogy nagyrészt otthon használja az ember, és nem tudom nálatok otthon ez hogy megy, nálunk nem vagánykodunk a nappaliban
. azt nem tudom mennyi lehet az a jóval kevesebb mint amit egy netbook tud, és amire lehet használni, hirtelen egy dolog jut eszembe, a netbookba összecsukva lehet rakni kis papírfecniket, ebbe nem mert nem lehet összecsukni. -
sien
aktív tag
a lányomnak is ilyen asusa van, egyszerűen más. nincs billentyűzet, nem kell szétnyitni, a támasztóval magad elé rakod reggelizés közben és nézel valami filmet vagy sorozatot, és nem kell neki helyet tuszkolni. kényelmesen tudod használni fotelben ülve, wc-n. nekem a billentyűzet kifejezetten zavaró. gondolom lesz hozzá dokkoló is, ha nagyon akarja az ember belerakja és ott lesz egér meg bill.. és az egésznek ott van a startrek hangulata ugye, ott sem sírtak billentyűzet után a kis kézi hordozható számítógépükkel
és ami picardnak megfelel az hogy nem felelhet meg nekünk? 

Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. azt nem tudom mennyi lehet az a jóval kevesebb mint amit egy netbook tud, és amire lehet használni, hirtelen egy dolog jut eszembe, a netbookba összecsukva lehet rakni kis papírfecniket, ebbe nem mert nem lehet összecsukni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)