Új hozzászólás Aktív témák
-
And01
aktív tag
Elég sok a magyar a királyságban különösen Londonban, de ez egy marketing maszlag!
Durván egy éves adat hogy hetvenezer élő biztosítás volt, vagyis aktív adófizető él itt mint jómagam!
Ha egy jelentős növekedést nézünk ez nem lehet több százezernél!
A nagy többség nem családos tehát összességében az itt élő magyarok száma nem lehet több
százötvenezernél!
A kijött magyarok száma meg nem hinném hogy jelentősen tudna növekedni mivel a munkalehetőség eléggé korlátozott! -
pont ugyanerre gondoltam, hogy miért akarna magyar call centert, ha már annyira tud angolul, hogy minden mást úgy intéz.
hazatelefonálni akármilyen akciók is vannak, voip-on olcsóbb, ráadásul ilyen távolság mellett már sürgős hívások se lesznek gyakoriak (vegyél tejet hazafele mielőtt repülőre szállsz?)abban megint lehet valami, hogy az egész csak duma jobb kilátások miatt, de nem hiszem, hogy valaki emiatt a cég miatt venne először részvényeket, a kicsit rutinosabbak meg úgy se dőlnek be ilyen zagyvaságnak.
ha ennyi magyar van kinn, akkor még arra se lehet tenni, hogy azért hívja fel a call centert, hogy halljon egy magyar szót, mert tuti ismer kint másik magyart is.
-
Stanlee
őstag
Érdekes bővítési célok, mivel arra alapoz, hogy magyar nyelvű ügyfélszolgálatot kell adni a sok magyarnak aki kint dolgozik egy adott országban. Ha kint vagyok, akkor valószínűleg csak be tudom böfögni a callcenterbe, hogy elromlott a net, és megértem, az újraindította a routert? kérdést is. Ami viszont értelmesebb, az az olcsó percdíj kintről haza, de ha az ember keres, akkor talál erre már másik szolgáltatót. Inkább a részvénykibocsátás miatt vannak a célok, hogy a befektetők jó potenciált lássanak a cégben.
-
flexxx2
őstag
Azért vigyázni az ilyen "csodasztorikkal", nehogy bukás legyen a kisbüfinek aki bevásárol a részvényekből. Ez a cikk egy kicsit marketing szagú nekem.
-
Mokó
aktív tag
"Angol terjeszkedés, lengyel kooperáció"mmmm...valahonnan olyan ismerős ez nekem....ja persze Deutschland ah jaa.....ott is elképesztő mik vannak,német cégnek magyarok dolgoznak miközben a lengyelek a górék...nah ez csak ugy eszembe jutott,bár érdekes hogy egyáltalán foglalkoznak velünk,nem csak "foglalkoztatnak"
Új hozzászólás Aktív témák
ph Angol terjeszkedés, lengyel kooperáció, valamint tőkeemelés szerepel a cég tervei között.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Politika
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest