- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
And01
aktív tag
Elég sok a magyar a királyságban különösen Londonban, de ez egy marketing maszlag!
Durván egy éves adat hogy hetvenezer élő biztosítás volt, vagyis aktív adófizető él itt mint jómagam!
Ha egy jelentős növekedést nézünk ez nem lehet több százezernél!
A nagy többség nem családos tehát összességében az itt élő magyarok száma nem lehet több
százötvenezernél!
A kijött magyarok száma meg nem hinném hogy jelentősen tudna növekedni mivel a munkalehetőség eléggé korlátozott! -
pont ugyanerre gondoltam, hogy miért akarna magyar call centert, ha már annyira tud angolul, hogy minden mást úgy intéz.
hazatelefonálni akármilyen akciók is vannak, voip-on olcsóbb, ráadásul ilyen távolság mellett már sürgős hívások se lesznek gyakoriak (vegyél tejet hazafele mielőtt repülőre szállsz?)abban megint lehet valami, hogy az egész csak duma jobb kilátások miatt, de nem hiszem, hogy valaki emiatt a cég miatt venne először részvényeket, a kicsit rutinosabbak meg úgy se dőlnek be ilyen zagyvaságnak.
ha ennyi magyar van kinn, akkor még arra se lehet tenni, hogy azért hívja fel a call centert, hogy halljon egy magyar szót, mert tuti ismer kint másik magyart is.
-
Stanlee
őstag
Érdekes bővítési célok, mivel arra alapoz, hogy magyar nyelvű ügyfélszolgálatot kell adni a sok magyarnak aki kint dolgozik egy adott országban. Ha kint vagyok, akkor valószínűleg csak be tudom böfögni a callcenterbe, hogy elromlott a net, és megértem, az újraindította a routert? kérdést is. Ami viszont értelmesebb, az az olcsó percdíj kintről haza, de ha az ember keres, akkor talál erre már másik szolgáltatót. Inkább a részvénykibocsátás miatt vannak a célok, hogy a befektetők jó potenciált lássanak a cégben.
-
flexxx2
őstag
Azért vigyázni az ilyen "csodasztorikkal", nehogy bukás legyen a kisbüfinek aki bevásárol a részvényekből. Ez a cikk egy kicsit marketing szagú nekem.
-
Mokó
aktív tag
"Angol terjeszkedés, lengyel kooperáció"mmmm...valahonnan olyan ismerős ez nekem....ja persze Deutschland ah jaa.....ott is elképesztő mik vannak,német cégnek magyarok dolgoznak miközben a lengyelek a górék...nah ez csak ugy eszembe jutott,bár érdekes hogy egyáltalán foglalkoznak velünk,nem csak "foglalkoztatnak"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest