Új hozzászólás Aktív témák
-
Killerbeat
tag
válasz
motorhead #12 üzenetére
személyeskedést offba akkor már nem?
Nah mind1.Ékezetet rakj hozzá ha akarod megérted ha akarod nem.Konkrétan ha meglátod hszm menj el mellette.Ha nem tudok valamit értelmezni akkor nem reagálok rá.
Ha szerkesztésgomb ott maradna akkor kibírnám javítani.""Érdekes elgondolás." Semmi érdekes nincs ebben." szerintem igen is van mivel az irány maga jó de kivitelezés az csapnivaló.
"Nem lesz ez kicsi média lejátszásra">Kicsi a képernyő ahhoz hogy médialejátszónak tekintsük,túl nagy mp3-nak.
"Oké hogy hdmi van és akkor kötheti tv-re de arra szerintem gyenge lesz 800mhz."A proci lesz gyenge azért mert egy mostanában megjelenő Android többet zabál ennél.Mp3 nak fölösleges mivel hosszutávú hallgatás lényeg szal ez az akkumlátor kárára megy.
"Médiaplayernek nem Android való."Kiherélt UI elég neki.
"Ha ennyiért árulnak talán van esélye."> "Árulnák!" de mivel ez MO itt nem ennyi lesz hanem legalább 2szer ennyi.Annyiért meg 1 okostelefon kapsz,Androiddal ami már tud flash-t stb. -
Killerbeat
tag
-
Killerbeat
tag
Nekem kicsi 5hüvelykes kijelző médialejátszásra.Otthoni média lejátszásra meg van BOX.
Telefonom 1ghz-es android 2.3.5 és azzal se játszok full hd.Nem olvastam hogy lenne benne Tegra 2-s csoda ugyhogy.Azonkivúl hogy 15e- Iriverem kvázi érintő képernyős(Ügyes trükkel megoldották)8Gb-os és 40óráig bírja 1 feltöltéssel,DVix filemket játszik le akadás nélkül.#4:Tcc8900Hiszem ha látom élőben.
-
Killerbeat
tag
Érdekes elgondolás.Nem lesz ez kicsi média lejátszásra.Oké hogy hdmi van és akkor kötheti tv-re de arra szerintem gyenge lesz 800mhz.Android jó oprendszer okostelefonnak.Médiaplayernek tul sok.Ha ennyiért árulnak talán van esélye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest