- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Most nem azért hogy a játékot védjem, de légy szives mondj 3 olyan AAA játékot ami 2020 végén jelent meg legalább ilyen grafikával és ezt tudja hozni...
Mert hogy én nem igazán tudok, a 4K 144 FPS maxon az még elég messze van, szerintem 3090-el se nagyon éri a legtöbb cím.Akkor viszont ez meg nem a CP hibája.
-
nemlehet
őstag
A HDD valóban lehet gond sokaknál. Engem mai napig meglep hogy egész korrekt hardverrel rendelkező emberek képesek HDD-ről játszani amikor egy 500 GB SSD már szinte nem is tétel.
Nekem a fákon kívül a legnagyobb bugom a random repülő autó volt (pl Angry Joe-nak is van videója róla, sétálsz az utcán és a semmiből egyszer csak becsapódik egy autó, valószínűleg valahol megbolondul a fizika) -
nemlehet
őstag
Nálam se jött elő a probléma. Mondjuk nekem eleve nem volt túl sok gondom, a 0 day fák átlátszanak az épületeken túl de azt az nvidia driver megoldotta.
Az 1.1 fent van, de én nem vettem észre se javulást se romlást.
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Windows 11
- Magisk
- Google Chrome
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest