- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Továbbra sem biztos, hogy leesett.
Ahogy én értem, nanoméretű egyszerű funkcióval bíró analóg áramkörblokkokat kötnek össze tömbökbe (valószínüleg a tömbök összekötésére szolgáló kapuáramkörök vezérlésével - gyakorlatilag a vezetékeléssel - lehet programozni) A gyorsaságát elvileg az adja, hogy nem számol, hanem csak a fizikának engedelmeskedve a bemenetektől függően beállnak a kimenetek. Valami olyan lehet, mint a régi analóg számítógépek, csak a nanoméreteket felhasználva a rengeteg analóg áramkörblokk miatt bonyolúltabb lehet az intelligenciája. Azt mondjuk nem teljesen értem, hogy pl. képfeldolgozáshoz ha egyszerre akarnának megadni minden adatot, akkor nagyon sok bemenet kellene. Persze lehet, hogy nem egyszerre, hanem folyamatosan kapja és a végeredmény rögzítése is folyamatos az időben. Szerintem ez főleg célfeladatokra lehet jó. A blokkok összekötésére szolgáló vezetékrendszer is nagyon komoly lehet, rengeteg kapuval.
Persze ez csak az én értelmezésem. Lehet hogy semmi köze nincs a valósághoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mikrotik routerek
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest