Új hozzászólás Aktív témák
-
noss
tag
nyilván késett a hajó, de végül pöpec mód megérkezett minden. (dec végén)
azóta is használóm, teljesen elégedett vagyok vele.
a gyárilag megkent kapcsolók nagyon élvezetesekamúgy még nem próbáltam a nyomásérzékenységet játékban,
csak egyszer billentyűkombinációként próbáltam 2 fázisú lenyomást... -
noss
tag
az imént rendeltem meg az aktuális verziót, a wooting two HE-t,
ami várhatóan nov21én hajózik Európába.a cikkbeli billentyűzet nem sokban hasonlít az újhoz,
a legfontosabb különbség talán, hogy az optikai kapcsolókat lecserélték mágnesesre
(Lekker switch, Hall effect sensor) -
törölt tag
válasz
Feruendios #16 üzenetére
Utóbbi évek? Csak kb 30 éve használják pl az MX-eket billentyűzetekben. És van még pár más típus is. (Az IBM Buckling spring switch 1978-ban lett szabadalmaztatva.)
Nem parasztvakítás egyébként. Erősen nyomógombfüggő, hogy milyen gépelni rajta. Esetemben pl sokkal gyorsabban tudok bépelni. A probléma az alapértelmezetten használt billentyűsapkákkal van. Kisebb nyomófelület kellene rájuk. Nekem is rendszeresen beleakad a mellette levő sapkába az ujjam. Ezzel együtt is kevesebb hibám van gépelés közben, és még így is gyorsabban gépelek, mint membránoson. És nem is fáraszt annyira
-
válasz
takacsbotond #17 üzenetére
Nem kell hozzá külön támogatás szerintem, gondolom, felmegy hozzá egy driver, és kontrollerként viselkedik a billentyűzet-funkciók mellett.
-
takacsbotond
őstag
És van olyan játék ami támogatja is ezt?
-
Feruendios
tag
Az utóbbi évek legnagyobb paraszt vakítása ez a Mechanikus billentyűzet. Sehol egy tanulmány vagy bármi más ami megmondaná, hogy gyorsabban lehet rajta gépelni vagy kevesebb hibával.
Saját tapasztalat szerint megterhelőbb a mechanikus billentyűzeten való gépelés és több typo-t is vétek vele mint a hagyományossal.
-
Keményen fogalmazva igen, szart sem ér
Nemjó a koncepció, mert az ember egy billentyűzetnél nem ehhez van szokva, nem fogja tudni használni rendesen. Én is maradnék a hagyományos megoldásoknál. A futásra úgyis van mindig 1-2 dedikált gomb, könnyebb azt lenyomni, nyomvatartani, mint szórakozni ezzel. Sokkal gyorsabban fárad el a kezed, kezd el fájni, stb. Szerintem rossz az egész ötlet.
-
Nagyszerű fejesztés. Se játszani, se gépelni nem lehet rajta rendesen, de legalább drágább, mint ha külön-külön volna a két eszköz.
-
Nekem tetszik. Mondjuk kéne rá a numpad.
-
balaaazs
senior tag
Eh, egy szimulátorhoz még jobb is a kontroller, az fps meg hasonló játákokat meg nem fogják úgy megírni, hogy lassan-lassabban-kicsit még lassabban-stb állású legyen az előre...
-
haxiboy
veterán
Egy mecha bill két állású kapcsolóval rendelkezik, teljesen stabilan nem lehet tartani a gombokat, plusz általában pihenteted is a kezed a billenytűkön. Ha most ez az egész egy sok állású kapcsolóval van megoldva egyrészt a tactile feedback mehet a kukába, másrészről kétszer ugyanúgy nem fogod tudni lenyomni a gombot, ráadásul ha belelendülsz akkor úgyis tövig nyomod.
Parasztvakítás felső fokon.
-
haxiboy
veterán
Többen is kérdezték tőlem hogy miért nem olyan hogy amennyire lenyomod érzékeli pl az elmozdulást. Szerintem hülyeség, a precizitásból vesz el.
-
stranger28
addikt
Talán aki ennyire foglalkozik a dologgal, az vesz egy kontrollert, ami még kényelmesebb is.
-
Nem kötekedés volt, és nem is azt írtam, hogy nem értem, hanem azt, hogy nem szerencsés megfogalmazás.
Ez a technológia amúgy nem új keletű, 6-7 éve már kísérleteztek rajta. Akkor nyomásérzékeny vagy nyomáserősség érzékelős technológia volt a neve. A telefonoknál is ez az elterjedt megnevezés az érintőképernyőkre. -
Ez megfogalmazás nem szerencsés ebben a formában. Minden billentyűzet analóg, akkor is, ha csak két állása van.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Persze nem ez a cég találta fel a meleg vizet, hiszen korábban is voltak már hasonló próbálkozások más gyártók részéről.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Politika
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ SM-X610N 5G 12GB RAM 256GB
- Új csak tesztelésre kibontva XIAOMI Electric Scooter 5 GL, Alza vásárlás 23.5 hónap garanciával!
- Eladó 16GB (4x4 GB) DDR3-1600 Patriot G2 Series Kit memória dobozával együtt. Ár: 7.990 Ft
- Elqadó Sapphire RX480 Nitro+ 8gb vagy csere routerre.
- Assassins Creed Shadows Ps5
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest