- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetee(tm)
aktív tag
Gratulálok!
Szép kis teszt! Köszönöm!
Ami meglepett, hogy kezdi elérni az Intel szintjét, csak azon a nyamvadt fogyasztáson faraghatnának még.
Mondjuk ne feledjük, hogy az AMD 32nm, míg az Intel már 22nm nyomul. Ott rengeteg áram fogy el, azon a 10nm-es különbségen.
Továbbá a következő FX procik gyártása már alkalmazza az un. HDL (High Density Library) automatizációt, ami előreláthatóan 30%-os fogyasztáscsökkentést jelent 32nm-en, igaz a magok órajelét befolyásolja (csökken), de szerintem még így is minimum 10%-os sebesség növekedést fog eredményezni.
Úgy gondolom, hogy egy ilyen proci, ami 30%-al fogyaszt kevesebbet sokkal többek számára lesz elgondolkodtató alternatíva, főleg, ha az ára sem lesz elrugaszkodva, főleg egy Intel-hez képest.
Szép volt AMD így tovább!(Értem én hogy az Intel most a fellegekben jár, mert tényleg ütős kis prociaik vannak, de engem marhára zavar, hogy egy 2 magos kis i3-as proci is minimum 30000Ft nem beszélve az i5 és i7-es procik számomra megfizethetetlen áráról. Felháborító ez a tény, de sajna megteheti, amíg az AMD gyengélkedni fog.
Arról nem is beszéve, ha egy jó alaplapot akar hozzá az emebr, ami mondjuk egy alap SATA3-at is tud az mindjárt 40k így már minimum 70000Ft-ot kell leszurkolni, amíg mindez az AMD-nél lényegesen kevesebb. Mindegy nem itt fogom tovább taglalni a dolgok, mert nem ide való....csak most kijött belőlem)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Cikkünkből kiderül, hogy mire elég az AMD legújabb, Piledriver-alapú, 4 GHz-es, nyolcmagos asztali CPU-ja.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest